Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elektronikai technikus végzett...

Elektronikai technikus végzettséggel el tudok helyezkedni egy boltba? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
eladónak el tudok vele menni legyen egy példa az auchanba az elektronikus részen eladónak vagy egy laptopszalonba szintén eladónak. Szívem szerint elmennék egy szervizbe csak a bejutás nehéz és pályakezdőként még nehezebb (2012.05.24.-én kaptam meg a papírt). És ha igen mennyi fizetést kaphatok?
2012. máj. 29. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Menj el egy multi céghez technikusnak,biztos találsz.

Merre laksz?

Én is technikusit akartam végezni,de rajtam kívül álló okok miatt csak az 1. félévig jutottam.

De az egyik nagyon jó barátom elvégezte,ő nettó olyan havi 140-150 ezer ft-ot keres,plusz a juttatások.

Szóval szerintem ne pazarold boltban a tudást,ott nem fogsz annyi pénzt kapni.

2012. máj. 29. 20:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Miskolc környékén lakom, de a Jabilba nem szeretnék menni mert ott nem fizetik meg a technikust, a BOS-ba meg a kezdő technikusnak lehet menni de oda több mint 20* os a túljelentkezés.
2012. máj. 29. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Értem.

Esetleg megpróbálhatsz Pestre feljönni,találni olyan céget,ahol adnak albérlet támogatást.

Az a baj,hogy eladóként nem fogsz semmit se keresni,meg ahhoz nem is kell technikusi..

2012. máj. 29. 21:29
 4/4 anonim válasza:
A tiszaújvárosi jabilnél szerintem megkeresnéd a fent említett összeget. (persze csak 2 műszakban,ehhez viszont túlóra nem kell) Magam is ilyen végzettséggel dolgozok 3. éve,csak a "másikban" Szándékosan nem írtam várost :) Lényeg hogy egyéni tapasztalat! Kezdőként mindenképp jelentkezz oda!!!
2013. jan. 13. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!