Van, aki dolgozik Pünkösd hétfőjén?
Mi dolgozunk (takarítunk), de mi karácsonykor is.
Akit viszont "rendes módon" foglalkoztatnak, az nem dolgoztathat. Jó volna tudni, hogy mit dolgozol, ugyanis ettől függ.
Nem tudom mit dolgozik az illető,mert nem rólam van szó...de valami könyvelés meg joghoz kapcsolódik.De hogy hívhatják be? Az tuti,hogy nem orvos,rendőr,ápoló,mentős,tűzoltó meg hasonlók.
De sürgős segítség kellene.
Könyvelők, könyvvizsgálók halálnapja lesz május 31-e.
Ha akár csak egy nappal később adják le 2011-ről az éves beszámolót, a céget 500.000 Ft-ra büntetik. Meg a társasági adót és a helyi adót is május 31-ig kell bevallani.
Ha kötelező a könyvvizsgálat és a könyvvizsgáló hibát talál, akkor a könyvelő még kijavítja, a könyvvizsgáló megint átnézi, megint talál valami hibát...
Kisebb cégeknek nincs könyvvizsgálója, de nem irigylem azt a könyvelőt, aki sok cég beszámolójával és bevallásaival kínlódik jelenleg is.
Én a régi melóhelyemen dolgoztam Pünkösd hétfőjén (nyomda)
Persze feketén,és dupla pénzért.
Én szakfordító vagyok, és szintén dolgozom. Vannak szakmák, ahol, ha éppen megbízás van, akkor dolgozol, még ha piros hó esik is.
Nekem ezzel semmi gondom, de nyilván van, aki ragaszkodik a hétfő-péntek 8 órához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!