Mit írjak válaszként?
Figyelt kérdés
A következő álláshirdetést olvastam a helyi újságban: "fogtechnikai laboratóriumba jó kézügyességgel rendelkező fiút keresünk betanított munkára. Fényképes válaszokat a ... jeligére várunk"
Ilyenkor mit kellene írnom válaszként?
2009. jún. 29. 14:54
1/3 anonim válasza:
Küldd el az Önéletrajzodat, emely tartalmazza az iskolai végzettségedet, ill képességeid készségedet, valamint írd bele, hogy hogy az itt és itt meghirdetett állásra jelentkeznél, mert ....
2/3 A kérdező kommentje:
Nem furcsa, hogy önéletrajzot küldök? Elvégre betanított munka, nem számít hozzá, hogy hol tanultam eddig.
2009. jún. 29. 22:19
3/3 anonim válasza:
de ez furcsa. és az is, hogy fényképet kérnek ...szvsz. szerintem fogtechnikusként akarnak dolgoztatni, anélkül, hogy meglegyen a végzettséged, mert így olcsóbb :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!