Ha 4 órában bejelentve dolgozom, akkor lehetek bejelentve máshol 8 órában vagy csak 4-ben?
Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 18:23
1/2 anonim válasza:
ha 4 órában vagy bejelentve, attól még lehetsz máshol 8 órában bejelentve
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Igen? az jó, mert nekem azt mondták hogy egy ember 8 órában lehet max. bejelentve. Azért érdekelne mert van egy cégünk én ott be vagyok jelentve 8 órában és itthon megcsinálom a papírmunkát amit kell. De ez tényleg nem sok, mai egy két óra és most lenne lehetőségen elmenni dolgozni 4 órában dolgozni és arra gondoltam h ez persze mint a család cége megmarad megcsinálom továbbra is amit kell és mellette 4ben elmegyek. Szóval akkor lehet úgy hogy egyszerre 4ben és 8ban is be vagyok jelentve.
2012. máj. 21. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!