Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki dolgozik Spanyolországb...

Valaki dolgozik Spanyolországban, Leonban a bányában?

Figyelt kérdés
2x jelentkeztem és mind 2 alkalommal azt mondták, hogy nincs felvétele pedig spanyol számot hívtam a fickó nevét nem akarom ki írni. Ha valaki tud akkor kérem segítsen. 24F
2012. máj. 17. 16:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

figyelj itt 30%-os munkanélküliség van. Gondolod majd egy magyart fognak felvenni?

megmondták,nincs felvétel

2012. máj. 17. 16:57
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
ha nyugatra akarsz menni, akkor se Spanyolországba menj. 30 %-os munkanélküliség mellett, esetleg valamilyen extrém kapós végzettséggel és kiváló spanyol nyelvtudással rúgnál labdába. Akkora a baj a spanyoloknál, hogy az emberek már a veséjüket adják a neten el illegálisan, mert egyszerűen nincs munkalehetőség az országban. Maximum narancsszedésre kellenek a külföldiek, de az meg napi 14-16 óra meló, és sokszor ki sem fizetnek.
2012. máj. 17. 17:19
 3/22 A kérdező kommentje:
De a bányába amit említettem szinte magyarok dolgoznak rengeteg a baranya megyei. Én is baranyai vagyok.
2012. máj. 17. 17:24
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Az mindegy. Ha valahova nincs felvétel, akkor az azt jelenti, hogy oda nem kell ember. Ennyi.
2012. máj. 17. 17:28
 5/22 A kérdező kommentje:
Szoktam hallani most is ment ki 2 ember oda dolgozni csak egy baj van nekem nincs ott semmi haverom vagy rokonom! Szemétség ez!!!! Itt kell meg rohadnom! Jó rohadást magamnak :(
2012. máj. 17. 17:34
 6/22 A kérdező kommentje:
Gondolom te kint vagy spanyolba valahol. Nem akarsz segíteni nekem véletlenül? Tudom, hogy durván hangzik de most mit tehetnék?
2012. máj. 17. 17:39
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez így működik. Először ismerősökkel töltik fel a helyeket, aztán ha van még hely, akkor kell esetleg "idegen" ember. Éltem Spanyolországban, de eljöttem onnan, a válság még jobban sújtotta mint Magyarországot, még annyi munka sincs mint otthon. Jelenleg Angliában élek, ugyanis itt relatív könnyen kaptam állást a szakmámban. (informatika)
2012. máj. 17. 17:42
 8/22 A kérdező kommentje:
És segítenél angliába ki jutnom? Komolyan kérdem!
2012. máj. 17. 17:43
 9/22 A kérdező kommentje:

# 7/8

Van ott egy reklám vajon valós cég az tényleg segítenek? "Irány London"

2012. máj. 17. 17:45
 10/22 A kérdező kommentje:
2012. máj. 17. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!