Felnött Iskolába kellett volna mennem letenni a 8 általánost de nem mentem igy elvonhatják a szociális segélyemet?
Ez provokatív kérdés, szerintem.
De, ha valaki tényleg, ennyire hüly.e akkor arra legyen igaz a mondás: Aki hüly.e haljon meg:)
A szociális segélyt mindenképpen adni kell, ha rászorulsz, attól függetlenül, hogy mennyi iskolát jártál ki...
Azért a te saját érdekedben érdemes lenne legalább a 8 általános iskolát elvégezned. Könnyebben kapnál munkát!
(Sokan még diplomával is nehezen jutnak munkához.)
A gyerekeid miatt is el kellene végezned, legalább az alapokat : hogyan segíted majd őket a tanulásban?
Hetente 2x a gyerekeket ráhagyhatnád anyukádra, szomszédra, rokonra is.
Őszintén nem tudom, hogy ki a hülye:)
Aki nem tud leírni egy mondatod durva hiba nélkül, vagy az, aki normálisan jár/járt iskolába, vannak céljai, Jeles érettségit szerzett és a felvételi pontszáma duplája annak, mint ami a szakjára kell. És, ha most arra hivatkoznál, hogy a jó családi háttér, akkor elárulom, hogy néha kenyérre alig van, de tudjuk, hogy a család után a tudás a legnagyobb érték, mert azt nem vehetik el tőled. Tudjuk, hogy a tudásunkkal előrébb vihetnénk ezt az országot, ha nem lennének olyanok, mint TE, akik csak segélyért kuncsorogni tudnak, de a tanulás és a munka az derogál.
Ez a véleményem, lehet lepontozni. Ja és lesz@rom, hogy cigány vagy-e vagy magyar, nem érdekel, mert primitív bunkó vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!