Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem segítenek az emberek...

Miért nem segítenek az emberek egymásnak?

Figyelt kérdés
Nekem nincs egy olyan ismerősöm aki tudna segíteni külföldön pénzt keressek! Én, ha ki jutnék én segítenék az illetőnek munkát találni annyit kérnék tőle max, hogy a kiutat fizesse magának én el is szállásolnám nálam, persze meg kérnék tőle kis pénzt a segítségért de azt rá érni megfizetni amikor kap fizut. És amikor van már annyi pénze akkor el menne külön lakni! Egyszer az egyik havernak mondtam is Londonba van el veszettem a munkám itthon el mondtam neki és megkértem, hogy segítsen valami, huzta a száját de mondtam neki nem kérem ingyen adok neki 100-150 ezer ft-ot ha segít nyilván részletekbe gondoltam és a szemét nem segített azt mondta ő nem Teréz anya. Pedig ő neki úgy segített valami haverja és nála lakhatott pár hétig!
2012. máj. 16. 13:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Két dolog lehet:

1. Valóban irigy, és nem is vagytok olyan jóban.

2. Nem ismer téged elég jól, és azt hiszi, hogy pumpolni akarod.

Mert azért valljuk be, én sok olyan sztorit hallottam, hogy kiment valaki, mert azt hitte, hogy ott kolbászból van a kerítés. A nyelvet nem tudta, nem volt piacképes szakmája, és pár hónap múlva kullogott haza. Biztos azt hitte, hogy hónapokig nála akarsz lakni. Mellesleg a 100 e ft kint semmire sem elég, kb. 1 heti albérlet meg kaja telik ki belőle. Szóval azért őt is meg lehet érteni.

2012. máj. 16. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!