Milyen éjszakai irodai állások vannak Budapesten?
Nem tudok aludni éjszaka már egy jó ideje rendesen, és nem akarom gyógyszerrel erőltetni, így inkább éjjel dolgozok, és nappal alszok. Milyen lehetőségek vannak? Közgazdász vagyok, folyékony angol + német nyelvvel.
Mindenképp szeretnék irodában dolgozni, szellemi munkát preferálok. Veszélyes munkák (pl. kidobó, őr) kizárva.
Pedig vannak kötetlen munkaidőben végezhető feladatok bőven :)
Én eddig két helyen dolgoztam, mindkét helyen gyakorlatilag kötetlen munkaidőben. Az első helyen asszisztensként heti 1-2 alkalommal letelefonáltuk a főnökömmel, mikor találkozunk, de aztán idővel megtanultam úgy összeírni neki az anyagot, hogy hetekig nem volt szükség találkára. A mostani helyen pénzügyesként heti egyszer kell bent legyek a megbeszélésen, meg egyelőre be kell mennem dolgozni, de már rajta vagyok az ügyön, hogy úgy felpakoljak mindent a netre, hogy dolgozni egyáltalán ne kelljen bejárnom.
Mindkét helyen csak azon múlt a dolog, hogy a főnökeim elég lazán kezelték a dolgot, "miért ne dolgozzon akkor, amikor neki jó és ott ahol neki jó" felfogással.
Szerintem közgazdászként is simán lehet találni ilyen munkákat. És egy lazább főnök különösebb gond nélkül rávehető a kötetlen munkavégzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!