Önéletrajzba az hogy venné ki magát, hogy nincs nyelvvizsgám, de pár nyelvet beszélek anyanyelvi szinten? Vagy ezt érdemes egyáltalán megemlíteni akár önéletrajzban akár állásinterjún?
Figyelt kérdés
2012. máj. 13. 08:49
11/16 anonim válasza:
hogy hogy... nekem sincs nyelvvizsgám mindenből, csak angolból. mondjuk angol a cv-m az enyémben így néz ki:
english (fluent), german (fluent), hungarian (native), french (elementary)
senki nem kérdezte eddig, van-e nyelvvizsgám... németekkel is dolgoztam, ők se kérték.
12/16 anonim válasza:
Ezt a hülye kérdést.. :-/
Naná, hogy írd bele...- és éppen így: "anyanyelvi szint!!"
Inkább örülnék, ha bármilyen nyelvből anyanyelvi szinten beszélnék, mint hogy papírom van arról, hogy elmakogok rajta... :-/
Nem is értem a kérdés létjogosultságát... :-o
13/16 anonim válasza:
a helyesírásra viszont ügyelned kéne...
14/16 anonim válasza:
Mindenképpen írd bele, mert a legtöbb helyen nem a papír számít hanem az hogy tudsz-e valóban beszélni azon a nyelven.
15/16 anonim válasza:
Írd bele, hogy mi a helyzet, mert a legtöbb helyen kb pont az ilyen esetekre tartanak idegennyelvű interjúkat. A munkáltatóknak van tapasztalata: tudják, hogy van akinek van papírja, de nem tudja a nyelvet, és van akinek nincs papírja, de tudja.
16/16 anonim válasza:
Senkit nem érdekel a nyelvvizsga. Vagy tudod a nyelvet vagy nem, ez 3 perc alatt kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!