Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Önéletrajzba az hogy venné ki...

Önéletrajzba az hogy venné ki magát, hogy nincs nyelvvizsgám, de pár nyelvet beszélek anyanyelvi szinten? Vagy ezt érdemes egyáltalán megemlíteni akár önéletrajzban akár állásinterjún?

Figyelt kérdés
2012. máj. 13. 08:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

hogy hogy... nekem sincs nyelvvizsgám mindenből, csak angolból. mondjuk angol a cv-m az enyémben így néz ki:

english (fluent), german (fluent), hungarian (native), french (elementary)

senki nem kérdezte eddig, van-e nyelvvizsgám... németekkel is dolgoztam, ők se kérték.

2012. máj. 13. 10:35
 12/16 anonim ***** válasza:

Ezt a hülye kérdést.. :-/

Naná, hogy írd bele...- és éppen így: "anyanyelvi szint!!"

Inkább örülnék, ha bármilyen nyelvből anyanyelvi szinten beszélnék, mint hogy papírom van arról, hogy elmakogok rajta... :-/

Nem is értem a kérdés létjogosultságát... :-o

2012. máj. 13. 12:08
 13/16 anonim ***** válasza:
a helyesírásra viszont ügyelned kéne...
2012. máj. 13. 15:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Mindenképpen írd bele, mert a legtöbb helyen nem a papír számít hanem az hogy tudsz-e valóban beszélni azon a nyelven.
2012. máj. 13. 20:55
 15/16 anonim válasza:
Írd bele, hogy mi a helyzet, mert a legtöbb helyen kb pont az ilyen esetekre tartanak idegennyelvű interjúkat. A munkáltatóknak van tapasztalata: tudják, hogy van akinek van papírja, de nem tudja a nyelvet, és van akinek nincs papírja, de tudja.
2012. máj. 16. 15:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Senkit nem érdekel a nyelvvizsga. Vagy tudod a nyelvet vagy nem, ez 3 perc alatt kiderül.
2014. jan. 23. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!