Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A Sparba, Tescoba csak kereske...

A Sparba, Tescoba csak kereskedelmi végzettséggel vesznek fel?

Figyelt kérdés

Egyelőre csak érettségim van, de mindenütt írják a szakirányú végzettséget...

Ha elvégzek egy ilyen pár hetes képzést/tanfolyamot, akkor az már szakirányúnak fog minősülni? Vagy inkább az OKJ meg a szakiskola számít? Ér valamit, ha megcsinálok egy ilyen boltvezető vagy eladó tanfolyamot?

2012. máj. 12. 21:43
 1/1 anonim ***** válasza:
A pár hetes tanfolyam is sokat számít ám, bár nem feltétlen kell kereskedelmi végzettség mert raktárakba meg árufeltöltőnek mehetsz érettségivel is. Én raktárban dolgozok az auchanban mint targoncás mert van róla végzettségem. Korábban is dolgoztam ott árufeltöltőnek csak mondták hogy ha akarok majd targoncázni több pénzért akkor tegyek le egy tanfolyamot és majd ők is segítenek betanulni is. Szerintem érettségivel is megpróbálhatod legfeljebb az interjún mondják meg hogy csinálj meg szakmát, ha feljebb szeretnél kerülni.
2012. máj. 12. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!