Www. Tengerentul.5mp.eu Valakinek van erről a cégről/oldalról tapasztalata?
Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 13:59
1/2 anonim válasza:
Ha jót akarsz, akkor ne foglalkozz velük!Feketén fognak dolgoztatni
ugyanis ők nem intéznek munkavállalási engedelyt. 3 hónap után pedig illegálissá válsz melynek következtében ha hazajössz valamikor, akko utána 10 évig nem mehetsz vissza. Az amerikai élet előnyeit csak legálisan tudod élvezni. Illegálisként még egy sima igazoltatásnàl is lebukhatsz, mert a rendőri szervek összedolgoznak mostmár.
2/2 Tóth Károlyka válasza:
Na ez most tapasztalat, vagy vélemény? Mert az nem mindegy. Nekem a személyes tapasztalatom a következő: Keveset ígérnek, de legalább azt szó szerint betartják. :) És intéznek munkavállalásit is, ha akarod. Én voltam kit tőlük 26 hónapot.
Károly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!