Hogyan tudom a hunbux, neobux, dexbux oldalakról lehívni az egyenlegemet a paypal egyenlegemre?
Szia,természetesen az előző hülyeséget írt,ment is a -
Hunbux: 2009óta működik , neobux talán 2006 óta.
én a hunbuxot használom,a statisztikám>személyes adatoknál add meg a paypal címed,ha regisztrációkor megadtad nem kell semmit tenned, hunbuxon 2$-tól kérheted ki,nagyon jó oldal,vannak különböző superuser csomagok amik nagy hasznot hoznak,nekemismost járt le a prémiumom. tehát 100% hogy fizet,a hunbux fórum teli van bizonylatokkall. kikéred és 20-30banki munkanapon belül meg is kapod paypalra,sok sikert :)
20-30 munkanap lol :D
Nem írtam hülyeséget! De szerencsére ne 0,1 centes órabérért dolgozom, és nem 30 napot várok 2$-ra :D
szavazz le, gratulálok a 23%oddat :D
megint ment a -
nagyon buta vagy,club+prém tagságom van,nem havi 2$-ért kattintok,látszik hogy magyar vagy.. te 500forintot nem beszülsz meg azért tartasz ott ahol vagy,
na figyelj számolgassunk,volt 1 havi 6$ba kerülő prémium tagságom,hozzá 50referens amiből 30aktív kattintó,(1referens klikk: 0.002$) (napi 6-8 hirdetés van,tagságfüggő,szorozd be, 30x0.002$ + napi 10 klikk amiért 0.01$ jár. mellette sokat dupláztam a játékkal+ befektettem superuser csomagokra. (pl. 1000$t befizetsz, és 1700at kapsz vissza hónapokra lebontva.) de vannak kisebbek is,pl 50$t utalsz,visszakapsz 80$t. (általában minimum 25$ hszon van a legkisebb superuseren is.) fogalmad nicns a PTC világról..te is az a magyar vagy,regisztrál,1napig használja,jaj nem jött sok bevétel,és ott hagyja.. körülbelül ennyire értesz a ptchez. havonta megvan minimum a 20-30ezer forint,és napi párpercet foglalkozok vele,esetleg még van kérdésed? (mellett sulizom,már leraktam a jogosítványt "M" kategóriára,és van egy APRILIA SR 50 SPORT ROBOGÓM.) nem kértem kölcsön senkitől..) és most énis visszaírom: "minden szakértő tudja hogy teli van az ország ilyen barmokkal mint te."
Kedves 2., én tavaly 11.hó óta várok a kifizetéseimre, és nem igazán jönnek.
Azért az elég vicces h 10-20 dollárokat fél év alatt sem fizetnek ki, a tulaj takarózik mindennel, de fél év az fél év. Neked erről mi a véleményed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!