Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Könyvelőirodában hogy lehet...

Könyvelőirodában hogy lehet keresni?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy elég keveset, és nagyon sokat kell dolgozni, ez igaz? A mérlegképes vizsga elég húzós volt.
2012. máj. 10. 18:38
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
attól mert van egy mérlegképes vizsgád, még közel sem vagy könyvelő. Fogalmad sincs mivel jár a munka. És igen, nagyon sokat kell dolgozni nem túl sok bérért.
2012. máj. 10. 19:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Nos, én már dolgoztam ám, máshol, multinál. Igaz, az nem olyan könyvelési munka, mert ott csak egy kis részét könyveljük a dolgoknak. Értelmes kérdést tettem fel, nem kell ilyen arrogánsan válaszolni.

Most állást keresek, és ajánlottak ilyen munkát, de itt valaki azt írta, hogy olyan bruttó 100 körül kapni, és nagyon sok munkával jár. Csak úgy érdekelt, hogy az interjún mire számítsak.

2012. máj. 10. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!