Hova tud elmenni 3 fiatal (17 és 2 16 éves) diák nyári munkára Vácon?
Sziasztok! Anno pár éve, nyaranta én Gödön melóztam a Duna Csárdában. Igazából nem tudom megvan-e még a hely, anno nagyon ment, szóval gondolom igen. Akkor kellettek konyhai kisegítők, pultosok, pincérek is. Szerették a fiatalokat, gimis voltam akkortájt. Én a konyhában húztam az igát, egyszerű kisegítő feladatok (panírozás, krumplisütés, raktárból behozni ezt-azt), magyarul semmi előképzettség nem kellett. Napi 12 óra, reggel 10-től este 10-ig. Mi is többen jártunk, hogy ne kelljen minden nap, mert az idegtépő lett volna. Heti 2-3 napot voltam. Akkor 500-as órabérben (ha jól emlékszem 2007-ben voltam utoljára), gondolom azóta ez valamivel több lett, bár ki tudja... Napi 6 rugó nem volt rossz pénz akkor. Közvetlen kontaktot nem tudok adni, a konyhafőnök, akit ismertem már nem dolgozik ott. [link] itt van telefonszám, javaslom csöregjetek rájuk, ha érdekelne ilyen jellegű munka is. Érdemes már most, szezon elején, hogy ha lesz munka, akkor tudjanak adni. Felsőgödön van, Váctól vonattal/busszal 10 perc, a vonat menetrendje egész jó. Vácról néha bringával jártam, az se volt vészes.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!