Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érettségivel lehet dolgozni...

Érettségivel lehet dolgozni külföldön?

Figyelt kérdés
Harmadéves joghallgató vagyok és passzív évet töltök szeptembertől. Ezalatt szeretnék némi bevételhez jutni. Angolt, németet jól beszélek. Bármilyen munka jöhet. :) Kíváncsi vagyok a véleményeitekre, tapasztalataitokra. Valakinek összejött-e, hogy vágott bele stb.?

2012. máj. 8. 13:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Angliaban erettsegi nelkül is lehet,ha beszeled a nyelvet!nekem sincs erettsegim,es itt vagyok :)
2012. máj. 8. 13:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Na, ezt jó hallani. :) Leírnád kérlek, hogy hogyan indultál el, mit dolgozol, milyenek az életkörülmények, mennyit engedhetsz meg magadnak?
2012. máj. 8. 13:59
 3/3 anonim ***** válasza:
En a baratnöm altal kerültem ki,ö mar dolgozott itt elötte,en is mar masodszor vagyok itt.en kertesz kent dolgozom,egy csaladnak a baratnöm pedig bent van a hazban takarit meg ilyesmi!Az eletkörülmenyek jok,megengedhetsz magadnak nagyon sok mindent,amit otthon nem,es meg sporolni is tudsz!En a jövöhonapban mar megyek haza,mert mas terveim vannak,es hianyoznak az otthoniak,no,de mindegy!suli közben egy evre megeri kijönni!milyen munkat szeretnel?van egy oldal gumtree.co.uk,itt biztos talalsz valamit!de,ha gondolod irj,lehet,hogy tudok segiteni...
2012. máj. 8. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!