Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jogos az elégedetlenségem...

Jogos az elégedetlenségem mérnökként?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy külföldi tulajdonú cégnél dolgozok, mint pályakezdő gépészmérnök. Lassan 1 éve vagyok a cégnél, az állandó ingyen túlórákat beleszámítva az órabérem nettó 650 Ft-ra jön ki. Ezt csak én érzem úgy, hogy pofátlanul alacsony vagy jelenleg ez a magyar realitás? A túlóra nélküli (na ilyen nincs :P ) órabérem nettó 740 Ft.

Sajnos így meggondolom, hogy inkább elmegyek mérnökként külföldre mosogatni 3x annyi pénzért és harmad annyi fejfájásért cserébe...

2012. máj. 3. 16:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Párom 150-ért elégedetlenkedik, szintén gépész.

Ahogy látom a volt évfolyamtársaim sem keresnek ebben az országban 150-200-nál többet építőmérnökként.

Én 100 alatt keresek, igaz nem szakmában dolgozom.

Ha van lehetőséged hagyd ott, én is mennék külföldre.

2012. júl. 24. 21:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Úgy hallottam a Boschnál Bp-en nettó 200 a fejlesztő mérnökök fizuja. Pályázz! Persze egyik nyelvből ffokon kell beszélned: angol vagy német!Az interjúk végig idegen nyelven zajlanak, sok sikert!
2012. szept. 16. 15:12
 13/15 anonim ***** válasza:
én bruttó 350-et keresek minőségügyi mérnökként és az is rohadt kevés a szakmában, minden pályázatban 480-at kérek és senki nem lepődik meg :S (kár, hogy szakmailag csak szarabb melókkal tudtak eddig megkeresni)
2012. dec. 23. 18:35
 14/15 anonim ***** válasza:

Na, ez miért kiemelt kérdés most?

A 7 hónap alatt, amikor először feltetted, nem sikerült megérteni amit szinte mindenki javasolt, hogy hagyd ott és keress jobbat? Ennél jobb tipp pedig nincs, azt hiába várod, hogy majd a szádba repül a sültgalamb.

Vagy azért került ide, mert valaki ma válaszolt?

2012. dec. 23. 20:32
 15/15 A kérdező kommentje:

Utolsónak!

Azért emeltem ki, mert abban reménykedtem, hogy valaki leírja, hogy annyit keres, mint én és picit megnyugodhatott volna a lelkivilágom. Leírta mindenki a megoldást, de 1,5 év után nem pattoghatok, mert egy: mindenhol kérnek min. 3, de inkább 5 év tapasztalatot; kettő: vidéki vagyok és sajnos a családi viszonyok nem engedhetik meg, hogy elköltözzek valami normális helyre.

Nem tudtam, hogy nem szabad használni a kiemelés funkciót, valószínűleg nem erre lett kitalálva. Elnézésedet kérem és Boldog Karácsonyt kívánok! :)

2012. dec. 24. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!