Megéri még szakácsnak tanulni?
Figyelt kérdés
20F2012. máj. 3. 12:07
1/2 anonim válasza:
engem is ez a kérdés foglalkoztat.
Szerintem csak akkor éri meg ha nagyon szereted a szakmát...Vagy saját éttermed van.
Amúgy állítólag stresszes munka fizetés a nagy semmi (itthon). Ünnepnapokon munka van.
Részemről ha el is végezném a szakmát nem dolgoznék benne.
19/F
2/2 anonim válasza:
Igazán csak akkor éri meg, ha van reményed arra, hogy néhány éven belül önállósítsd magad. Nem gondolok itt mindjárt nagy étteremre, hanem pl. egy büfé vagy kisebb kifőzde, a többi majd alakul magától. Alapjában véve étellel, itallal önállóként dolgozni nem rossz döntés, mert az emberek, ha nem is sokat, de mindig fognak enni és inni. Hogy mekkora vállalkozást viszel, azt a piaci lehetőségek alapján (no meg a rendelkezésre álló pénzed alapján) kell és lehet eldönteni. Ha alkalmazottként dolgozol a szakmában, dolgozol, mint egy "állat", - már bocs a szóért - de a zsebed mégis üres lesz. Egybe folynak a hétköznapok és ünnepnapok, a családod csak fényképről fog ismerni, persze, ha keresel annyit, hogy fényképet is tudj időnként csináltatni magadról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!