Ma már csak bankkártyára utalnak fizetést, vagy van még olyan, hogy kézbe adják?
Sziasztok!
Van még olyan munkahely, ahol kézbe/borítékba adják a fizetést, vagy már a bankkártyára történő utalás a megengedett.
Itt most bejelentett munkákra gondolok.
Szia!Köszi a választ!
Konkrétan olyanra gondoltam, ha valaki maszek boltban eladó.Az törvényes, ha a főnöke nem ad neki rendszeres fizetést, csak mikor mennyit. Ja és elvileg bejelentette, de semmi papír nincs róla.
Szia.
Nincs munkaszerződés?? Akkor hogy dolgozhat ott? Ha kimennének ellenőrzésre a NAV-tól, még őt is úgy megbüntetnék. Nem egyáltalán nincs rendben így.
Szia!
Köszönöm ismét a válaszaid. Igazából nekem is ez volt furcsa, hogy semmilyen szerződést nem kapott arról, hogy ő ott dolgozik. A főnöke megcsináltatta vele a Start kártyát, és innentől semmit nem közölt vele.
Én is mondtam már neki, hogy ez nem állapot, hogy nincs rendszeres fizetése,csak 3000-4000 forintokat ad neki néha.Ami 1 hónapra kb 55.000 Ft.
Nem is beszélve arról, hogy se szabadságot, se táppénzt nem biztosít neki,arra hivatkozva, hogy nem lenne, aki helyette dolgozna addig.
Igen, igazad van.
Azt nem tudod véletlenül, hogy azt honnan lehet megtudni, hogy be van-e jelentve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!