Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mulitcéghez mennék dolgozni,...

Mulitcéghez mennék dolgozni, van esetleg olyan honlap, ahol megtalálom őket?

Figyelt kérdés
Elég sok helyre jelentkeztem mostanában, tudom, sok az átfutási idő, sok céget ismerek, azokat a honlapjuk alapján megnéztem, amelyik tetszett és volt állásajánlatuk, oda jelentkeztem is, de biztos vannak olyan nagy cégek, amik nem jutottak eszembe. Van vm honlap, ahol megtalálom őket?
2012. máj. 1. 15:08
 1/4 anonim ***** válasza:

he??? komolyan ez alapján választanál munkahelyet?

egyáltalán milyen szakmában keresel munkát? merrefelé? nézz körül a városod környékén az ipari parkokban/irodakomplexumokban

nem mellesleg: álláskereső portálokon megtalálnak a cégek téged ill. vannak erre szakosodott cégek

a multicégeket meg mind megtalálod a cégjegyzékben

2012. máj. 1. 15:41
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi. Multicéghez szívesebben mennék, mert a kiscégekkel nekem (!) nem jók a tapasztalataim.
2012. máj. 1. 15:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

...

2012. máj. 1. 16:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)))) Már találtam jobbat!
2012. máj. 1. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!