Valakinek van információja erről a cégről? "Falcon Investments Holding S. A" Luxemburgi munkát hirdetnek, csak nem tudom hogy megbízhatóak-e?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 16:21
11/23 Zeffer Orsolya válasza:
Mi is befizettünk,és május 3o-án indul a férjem Luxembourgba,a szerződéskötésnél nem volt semmi gyanús,minden a cégről bejegyzett iratot a kezünkbe nyomtak elolvasásra.
12/23 anonim válasza:
Mindenki 30.-án a Népligetből este 19.00-kor indul?Remélem minden rendben lesz.
13/23 anonim válasza:
sziasztok az én párom is 30-án este 1900-kor indul a népligetből.Remélem én is hogy ez korrekt munka.Ő sem érzett semmi gyanúsat az irodában.
14/23 anonim válasza:
Ez a munka egy atveres az edesapam most kint varja a buszt magyarban de a rendorok mar ki vannak menve mert az egesz egy nagy atveres...nem tudjuk mit tegyunk,a busz nincs sehol es semmi fejlemeny nincs a nyomozas elindult szoval erol ennyit.
15/23 anonim válasza:
nagyin yges es okos ember leet az aki ennyi emberrel ezt tette mer az a 80 ezer forin nem kis penz es nem mindenkinek adatik meg h egyszerre enyi penzt kiadjon....akkoor fizessen ra a tettire az eleteben amikor nem is gondolja ,de olyan sulya legyen az egesznek amilyent o csinalt az emberekkel,egy ilyen ember ne valja magat magyarorszagi magyar emberenek,jon a szoveggel hogy o nagyon szeretne ha az erdelyieknek is sikerulne.....az atvert emberek meg labra alnak de aki abbol el meg hogy mast atver az ne eber. Koszonjukezt Nagy Istvannak
16/23 anonim válasza:
átverés az egész:((( páromék ott voltak a buszmegállóban 34-ed magával és sehol semmi.rendőrségen feljelentést tettek.
17/23 Zeffer Orsolya válasza:
Elkeserítő látvány volt,hogy annyi bizakodó ember egyszer csak szembesült az igazsággal,hogy a buszt hiába vártuk.....
Sajnálom mind a 35 embert,párommal együtt!
Szomorú,hogy ilyen világban élünk :(
18/23 anonim válasza:
Sziasztok sorstarsak valaki tud valamit Nagy Istvan Hernyo atvereserol?
19/23 bokiur válasza:
Sziasztok!Sajnálom,hogy így jártatok.A saját érdeketekben legközelebb járjatok utána,hogy valós-e a cég.Adószám,cégbíróság stb.Én hála a jó égnek megtettem,és nem csúsztam bele.Üdv
20/23 anonim válasza:
nekem most ajánlott ez a cég munkát luxemburgba de hála nektek már tudom hogy egy átverés!!
köszönöm hogy leírtátok mi folyik itt, nekem ezzel sokat segítettetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!