Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy hívják azokat akik az...

Hogy hívják azokat akik az újságokban a képeket szerkesztik, választják ki stb?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 21. 18:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Milyen újság?

Napilapok vagy hipermarketek akciós prospektusai?:D

Viccen kívül, ha napilap, akkor végülis bárki választhat, de a főszerkesztő hagyja jóvá, hiszen ő felel érte.

Tehát mondhatni, hogy ő választ, attól függ, hol milyen viszonyban vannak a kollegák.

Ilyen hírlapokban nem igen manipulálják a képeket, ami kis igazítás van vele, azt a szerkesztő megoldja.

A tescós újságban már grafikusok vágják körbe a termékek fotóit.

2012. ápr. 22. 02:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Na szóval, én most Németországban lakok és a 9. osztályban minden gimmnazistának kell csinálnia egy praktikumot, és nekem van egy konkrét elképzelésem a munkáról de fogalmam sincs hogy hogy hívják ezt: azokat akik pl.: az újságokban vagy magazinokban a képeket szerkesztik meg vagy választják ki hogy milyen képek kerüljenek egy oldalra és hogy azok hogy legyenek az oldalon berendezve stb. Bocsi hogy ha ezt egy kicsit értelmetlenül fogalmaztam meg!!!!!!
2012. ápr. 22. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!