Mért van az hogy a biztonsági őröket szinte majdnem hogy leköpik lenézik öket?
nem tudod igazolni, hogy "a legtöbbjük tanult emberek" amúgy ember nem emberek.
azt se tudod igazolni, hogy a legtöbbnek van "normális" szakmája. Mondjuk, hogy mi a normális szakma az szubjektív.
Azt se tudod bizonyítani, hogy a legtöbb csak "menekül" ide és nem önhibáján kívül nem jut előrébb.
Én amúgy nem érzem, hogy annyira nagy közutálatnak örvendezne ez a szakma. A bkv ellenőr.. nah az igen..
A biztonsági őr dolgozik, munkája van, ennyi..
Nem az a cél hogy szeressék őket!
Aki vásárol azt nem érdekli a biztonsági őr. Ha meg egy két kölök hülyéskedik,hát, azok sokakat szivatnak így sokat nem befolyásol.
Akit meg elkapnak azok meg miért is szeressék? Persze hogy minden rosszat mondanak!
Ha meg nem tudsz büszke lenni magadra és nem azon agyalni hogy mit gondolnak rólad mások az gáz! Mert olyan munkahely nincs ami mindenkinek tetszeni fog!!
Én is az voltam, és már rájöttem!
Mert:
1 Lényegében semmit nem csinálnak.
2 Spiclinek nézik őket!
A múlt rendszer munkásőreivel azonosítja őket a köztudat.
Másrészt mert még egymással is aljasok a legtöbbször.
Van bajuk az embereknek így is elég, és akkor még iylen tetveket is kerülgetni kell.
A rendőrség berkein belül a belső ügyosztályt is ugyan így lenézik. Mert ők azok akik elkapják a korrupt rendőrt!
vagyis az hogy valaki hasznos vagy kevésbé hasznos munkát végez az nem annak megbecsültségétől függ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!