változó, a teljes munkaidős állásomban keresek bruttó 93000 ftot (nettó 60500 ft) (szabályok szerint bruttó 108000-et kellene keresnem, ha a középfokú iskolai végzettséghez megadott minimálbért néznénk, de inkább többet, mert tavaly volt bruttó 92000 ft a fizetésem), részmunkaidős állásomban meg annyit tudok keresni, amennyit dolgozok, múlt hónapra még a 172 órára kaptam 74853 (nettó) ftot. Ebben a hónapban csak kb. 120-130 plusz óra jön össze, de igy is fáradt vagyok.
2012. ápr. 15. 10:57
3/9 anonim válasza:
49 ezer nettót. Pénzügyi asszisztensként, 4 órában.
2012. ápr. 15. 11:49
4/9 A kérdező kommentje:
pff akkor változó, én 8 órában kapok nettó 70.000 de ezt is leviszik, most hagyjuk hogy ez mennyire szabályszerű mert tudjuk hogy semennyire,
Csak mert lóti-futi munkát csinálok, és ha van eszem szeretném használni, és kíváncsi voltam bruttó 120.000 túl sok -e? mert az nettó 80.000, de még az is jobb
borzalom, még 8 órában is keveset fizetnek amúgy, szóval tök jó hogy van munkánk, de ha épp egyedülálló vagyok akkor nem lehet sehogy fenntartani magam, pedig nem vagyok egy h.ülyegyerek, akinek meg nincs munkája annak az a baja, akinek meg van munkája az a baja hogy keveset keres....Egyébként mi is most lettünk megfenyegetve hogy havi szinten 10.000 levonnak a 70.000-es fizunkból ugyhogy dolgozzunk rendessen, nálunk ez a motiváció:(
2012. ápr. 15. 16:24
9/9 anonim válasza:
2. válaszadó vagyok.
Még 4,5 éve, amikor találtam ezt a munkát, külsős alvállalkozó által kaptunk fizut, óráberben,nettó 850 ft-os bért kaptunk, az átlagos 160-168 óra havi munkával elég szép pénz volt (ünnepnapkor meg dupla bér, akkor volt még kocsim is, nem volt nehéz fenn tartani), 2 éve államosították a céget, akkor csökkent bruttó 90000 ftra a fizu, és emiatt aki tudta, elment máshova dolgozni, idén meg megint kihúztak a zsebünkből, pedig a megélhetés egyre költségesebb, természetesen kocsit is eladtam már, az újak el sem hiszik, hogy pár éve 2x ennyit kerestünk. nincsenek rendben itt a dolgok ebben az országban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!