Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy kell kinéznie a fényképem...

Hogy kell kinéznie a fényképemnek az önéletrajzomba?

Figyelt kérdés
Tehát mi az amire figyeljünk? Nyilván nem egy bográcsozás közbeni képet teszek fel, tehát azt értem, hogy hogy be kéne állni, és egy előnyös képet csinálni, de még is mire figyeljek? Vagy ilyen apróságok?

2012. ápr. 12. 14:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Én a szakközépiskolai tablóképemet tettem be az önéletrajzba. A pár év alatt semmit sem változtam (ugyanolyan hosszú-színű a hajam, stb..) ráadásul frankón beállított minőségi fotó. 22/L
2012. ápr. 13. 15:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem sajna angyon mas fejem volt..kb allig ero hajam volt...meg szines haj, piercingek....:D mara megjott az eszem...vhogy azt nem hasznalnam fel oneletrajzhoz.:)
2012. ápr. 14. 10:29
 3/7 anonim válasza:

szemből légy lefényképezve(valládig),egyszínű háttér(beállsz a szobádba a falhoz ahol van egy kicsi szabad hely),pici mosoly,szép haj

legalábbis így tanultam :)

2012. aug. 23. 10:27
 4/7 anonim válasza:
válladig* bocsi :)
2012. aug. 23. 10:28
 5/7 A kérdező kommentje:

Ezt én értem, csak a világon ezek a képek a legelőnytelenebbek.:)

Csináltam ilyeneket és annyira nem hasonlítok magamra a képeken...mintha nem is én lennék...Mindig megkérdezem magamtól ilyenkor, hogy ennyire csúnya lennék???:DD

2012. aug. 23. 15:32
 6/7 anonim válasza:

utolsó vagyok

sajnos ezt én is tapasztaltam :D én is csúnya vagyok rajta de mikor beadod az önéletrajzod és leülsz az állás hirdetővel beszélni ő is szemből lát ;-) szal jó az úgy hidd el :) egy szép mosoly sokat javít a képen :))

2012. aug. 23. 22:10
 7/7 A kérdező kommentje:
hát sajna rajtam a mosoly se segített.:/
2012. aug. 25. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!