Miért nem hívnak vissza a diákmelósoktól?
Figyelt kérdés
Jelentkezem folyamatosan mindenre, és kapom az e-maileket, hogy majd a kollegájuk jelentkezik, de soha nem hívnak vissza! A férjem szerintem már nagyon dühös rám, amiért nincs munkám, és én is az vagyok magamra. Bármit elvállalnék telefonos munkám kívül. Mit csináljak, hogy valaki alkalmazzon végre? Nem akarom, hogy tönkre menjen emiatt a házasságom! Rendes munkára is jelentkeztem, oda sem kellettem!2012. ápr. 12. 13:05
1/3 anonim válasza:
nappali tagozatos diák vagy?
mert azoknak szoktak diákmunkát adni, ha nem vagy az, akkor azért nem hívnak vissza
ha az vagy, akkor a cég akiknek kellenek a diákok, ők nem találnak megfelelőnek
csak azokat hívják fel, akiket állásinterjúra is hívnak
2/3 A kérdező kommentje:
Most passzív féléven vagyok. Mit tegyek, hogy én kelljek nekik?
2012. ápr. 12. 13:43
3/3 anonim válasza:
van valami tapasztalod? mert ha nincs, akkor kicsit ki kellene fényezni az önéletrajzod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!