Mi a manónak 1-3 éves tapasztalat egy recepciós munkához?
Figyelt kérdés
Logisztikus, nemzetközi szállitmányozási üi. vagyok, emelt szintű végzettséggel, angol nyelvtudással.
Mégis amikor meg akartam pályázni egy recepciós munkát azt válaszolták, hogy tapasztalt kell hozzá.
Kérdem én: ha egy nemzetközi fuvart le tudok szervezni akkor úgy gondolják h egy recepciós munkát nem tudnék ellátni?
Fél éve keresek munkát de sehol semmi pedig nem válogatok.
2012. ápr. 8. 17:02
1/9 anonim válasza:
Ezt a munkaadótól kérdezd, de vszleg ő se tudja, viszont egy-egy állásra akkora a túljelentkezés, hogy valamivel "szűrni" kell.
Itt tartunk, és jobb nem lesz....
2/9 anonim válasza:
Ez a munkahely adottságaitól függ. Nagy recepción többen vannak, ott vannak gyakorlott munkatársak, akik segítik a kezdőt. Egy kisebb vagy recepción erre aligha van lehetőség. De az is lehet, hogy olyan nagy forgalmú recepcióról van szó, ahol a cég hírnevének árt, ha az új munkatárs bizonytalan, tapasztalatlan.
3/9 anonim válasza:
Például azért kell a tapasztalat, hogy ne akkor kelljen elmagyarázni, hogy nem nézzük le a másikat.
4/9 anonim válasza:
azért kedves pályakezdő munkanélküli kislány, mert attól, hogy te azt hiszed egy recepciósnak a vendégekre vigyorgásból és a telefonok felkapkodásából áll az élete, ez koránt sem így van...legalábbis a munkahelyek 95 %-ban ;)
5/9 A kérdező kommentje:
29 éves aligha vagyok pályakezdő.
Mire is gondoltam amikor azt hittem kaphatok normális választ?
2012. ápr. 8. 18:24
6/9 anonim válasza:
És ismét valaminek-valakinek a lenézése... Ne haragudj, de ne keress olyan állást, ahol emberekkel kell kommunikálni, mert hamar meg fogod utáltatni magad.
7/9 anonim válasza:
Azért mert már eleve megvan a helyre az ember csak ki kell írni a pályázatot hogy hivatalos legyen....ha lett volna gyakorlatod akk tuti pályakezdőt kerestek volna :)
8/9 anonim válasza:
Mert mint recepciós nincs tapasztalatod. Bár nekem van, kiváncsiságból beadtam pár helyre, hogy visszaírnak e. Néha kicsit felturbóztam az önélerajzomat, mert annyira idegesített, hogy nem írnak vissza. A végén úgy felturbóztam az önéletrajzomat, hogy már szakirányú diplomával (egyetemei, amit kértek), 5 nyelvel és 4 év tapasztalattal sem vettek fel... :) Vicc az egész. Más részről pedig az emelt szintű végzettség nem sokat számít, valahol pedig ahol 2-3 idegen nyelvet kérnek, konkrétan odairják, hogy az angol nem számít annak (bár nemtudom miért nem...) Külföldön még nem gondolkodtál? Én angliában voltam recepciós, ide az angol is elég:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!