Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 1 millió forint megtakarítás...

1 millió forint megtakarítás jónak számít 27 évesen?

Figyelt kérdés
Saját erőből szedtem össze. Szüleim tanárok, úgyhogy tőlük sok pénzt sose kaptam, 24 éves koromig egyetemen tanultam. Most dolgozom eléggé átlagos fizetéssel, de abból legalább fenn tudom tartani magam. Más hol tart ennyi idősen?

2012. ápr. 3. 20:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%

"Ma Magyarországon jónak számít,hisz az ország fele lassan éhezik"

Na ez egyáltalán nem igaz! Állj egy hetet egy bevásárlóközpontban és meglátod hogy a legszakadtabb emberek is tolják a kajával tele kosarakat!

2012. ápr. 4. 05:46
 12/28 kapo1588 ***** válasza:
60%

HEllo

Jónak számít. ne azt nézd hogy ez pl egy lakásra kevés. Ha lakást akarsz majd venni akkor lesz párod feleséged akkor már közösen küzdötök a célokért. Megkérdezhetem mennyit keresel és mit dolgozol? kiváncsiság

2012. ápr. 4. 07:35
 13/28 anonim ***** válasza:
Szerintem jónak számít, ismerek olyat, aki 14 millióért vett házat, és most 18 millióval tartozik a banknak. És a házat 9-10 millióért tudná eladni. Szóval erősen minuszban vannak. Szóval az már egy jó pont, hogy nincs adósságod. Ha később külön kell költöznöd a szüleidtől, akkor be tudnál társulni valakivel, és akkor nem menne el sok lakhatásra.
2012. ápr. 4. 08:51
 14/28 anonim ***** válasza:
9%

Nehogy lakásra költsd, hacsak nem kereskedni akarsz vele!

Tőkeként /eszközként/ kezeld és olyan helyre rakd, amiben fialtatod!

Ellehet érni napi 1 százalék hozamot!

Termeld ki a kiadásaid!

Ez az összeg már megoldja, ha jó helyre rakod!

Nem 'kapálással' lesznek milliomosok az emberek,hanem ésszel! Legalább is az én környezetemben!

2012. ápr. 4. 11:25
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Napi 1% hozam. Aha.
2012. ápr. 4. 12:04
 16/28 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jó, de ne másokhoz viszonyítsd magad, hanem a saját elvárásaidhoz, hiszen pl. az, aki albérletben él és úgy kezd el dolgozni, kevesebbet tud félretenni, kevesebb összeget tud arra költeni, hogy pl. képezze magát (nyelvi vonal, stb, esti iskola, levelezős főiskola szakon)!
2012. ápr. 4. 14:29
 17/28 anonim ***** válasza:
0%

" Napi 1% hozam. Aha. Napi 1% hozam. Aha."

Neked biztos, hogy halvány gőzös sincs a pénzről !

Olvass és okosodj! Gazdag papa, szegény papa " Kioszaki " könyv !

Te vagy az aki utánna sem jár ! Szerinted mekkora haszonnal kereskednek a világban? Pl. Bank? Be teheted a pénzed és kapsz 8%

( jobb esetben , évente ) vegyél fel kölcsönt! Mennyi a kamat, amit előre ki kell fizetendő? 38-45% . Ez csak az amit engednek tudni! De vehetsz bármilyen terméket! Számold ki, mennyi az elő állítása és mennyiért adják el! Hány százalék a nyereség? szoktál , vagy már nyerőgépeztél?

Mennyi pénzt dobálnak be , és mennyi az üzemeltetése ( adóról nem beszélek, mert ezért a nyereségért komoly pénzeket szippant ki mostmár onnan az állam) . És itt nincs is előállítási költség , hiszen effektív nincs termék! Mekkora a nyereség ? Több száz százalék! Jó tanulást!

2012. ápr. 5. 00:51
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Szóval te azt állítod hogy tartósan el lehet érni a napi 1% hozamot? Akkor mit keresel a gyakorikerdesek.hu-n?!
2012. ápr. 5. 07:24
 19/28 anonim ***** válasza:
De azért azt is hozzátenném a dologhoz, hogy nézd meg a kb. 15000 tőzsdén jegyzet vállalat nyilvános pénzügyi beszámolóit, egyiknek sem sikerült napi 1% hozamot elérni az eszközeiken (nem a részvényárfolyamon!), pedih ott aztán biztos mindenki olvasta a "kioszaki" könyveket és nem olyan tudatlanok mint én!
2012. ápr. 5. 07:34
 20/28 anonim ***** válasza:
0%

Miért vagyok itt?

Szóakozom.

Ügye nem csak annak szabad itt lenni, aki munkanélküli, csóró és semmi ötlete sincs. Most mindenkit meg kérdezel,hogy miért van itt?

Van időm és most ez a szorakozasom. Komolyan. Szórakoztatnak a hozza szólások, meg érdekelnek a kérdések is. Csak a biztos információt írom , nem találgatok. Bizonyára ezt a területet nem ismered!

2012. ápr. 6. 00:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!