Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy sztriptíztán...

Mennyit keres egy sztriptíztáncosnő?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy sikeres night club-ban mennyiért táncol egy sztriptíztáncos? És milyen szolgáltatásokat nyújt? Privát szobán mondjuk. Én úgy tudom nem szabad hozzájuk érni csak nézni. Félreértés ne essék nem érdekel a szakma :D Csak több filmben láttam hogy a férfiak szórják nekik a pénzt. Azért nem lehet olyan rossz nekik xD
2012. ápr. 3. 16:23
 1/9 anonim válasza:
100%
Nem tudom mennyit keres, de hogy jobban megvan becsülve mint egy diplomás az biztos. xD
2012. ápr. 3. 16:24
 2/9 anonim válasza:
54%

Miért nem érdekel a szakma?

Úgysem tudja meg senki, hogy ez a munkád. (csak aki bemegy egy olyan helyre... de az úgysem fogja reklámozni, mert akkor felmerülne, hogy ő honnan tudja.)

Egyébként nem tudom mennyit keresnek.

2012. ápr. 3. 16:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon jó tanuló vagyok :D ;D
2012. ápr. 3. 16:37
 4/9 anonim ***** válasza:
50%

Kedves Kérdező!

Ha táncolsz nekem egyet, szívesen kielemzem hogy mennyire vagy alkalmas a pályára. :)

2012. ápr. 3. 16:49
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
Ne legyenek illúziói senkinek, a sztriptíztáncosnő az esetek 90%-ban a prostituálttal egyenlő. A maradék 10% pedig a minimálbér alatt keres.
2012. ápr. 3. 17:10
 6/9 anonim ***** válasza:
85%
Szórja nekik a pénzt a sok férfi, feltéve, hogy a sok férfinak van szórni való pénze. Külföldön jobban keresnek, mert több a gazdag perverz, akik szeretik ezt nézni. És egyébként ha nem teszed szét a lábad meg nem hagyod, hogy hozzád nyúljanak, tényleg kb. annyit tudsz vele keresni, mint egy normális tisztességes munkával, és inkább akkor azt éri meg csinálni szerintem, mint mutogatni magadat.
2012. ápr. 3. 17:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egyik haverom párja ezt csinálja Angliában, kb 3-4000 fontot keres havonta. Azt nem tudom, hogy más szolgáltatás is jár-e ezért, de a haver elmondása szerint nem. Hogy itthon mi a helyzet azt nem tudom.
2012. ápr. 3. 19:05
 8/9 anonim ***** válasza:
60%

Nem biztos, hogy hiteles válasz a haverodtól az, hogy "nem csinál semmit, csak táncol".

A haverod nyilván nem ismerné be azt, hogy fél London meghágta a barátnőjét.

2012. jún. 4. 10:52
 9/9 anonim válasza:
Volt barátnőm sztriptíz táncosnő. Nem nyúlhatnak hozzájuk és nincs szex, arra külön lányok vannak. Nagyon jól keresnek a táncosok, és alig kell dolgozni, napi pár órát van ott, és az alatt alig van színpadon, mivel több táncos van. De ezt a munkát a legtöbb lány nem bírja lelkileg. Ő is minden nap hány, mióta itt dolgozik. Gondolj bele, a puncidat 1 méterről nézik idegen férfiak, akik nem biztos hogy szimpik neked.
2021. júl. 1. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!