Mennyit keres egy sztriptíztáncosnő?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy sikeres night club-ban mennyiért táncol egy sztriptíztáncos? És milyen szolgáltatásokat nyújt? Privát szobán mondjuk. Én úgy tudom nem szabad hozzájuk érni csak nézni. Félreértés ne essék nem érdekel a szakma :D Csak több filmben láttam hogy a férfiak szórják nekik a pénzt. Azért nem lehet olyan rossz nekik xD2012. ápr. 3. 16:23
1/9 anonim válasza:
Nem tudom mennyit keres, de hogy jobban megvan becsülve mint egy diplomás az biztos. xD
2/9 anonim válasza:
Miért nem érdekel a szakma?
Úgysem tudja meg senki, hogy ez a munkád. (csak aki bemegy egy olyan helyre... de az úgysem fogja reklámozni, mert akkor felmerülne, hogy ő honnan tudja.)
Egyébként nem tudom mennyit keresnek.
3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon jó tanuló vagyok :D ;D
2012. ápr. 3. 16:37
4/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ha táncolsz nekem egyet, szívesen kielemzem hogy mennyire vagy alkalmas a pályára. :)
5/9 anonim válasza:
Ne legyenek illúziói senkinek, a sztriptíztáncosnő az esetek 90%-ban a prostituálttal egyenlő. A maradék 10% pedig a minimálbér alatt keres.
6/9 anonim válasza:
Szórja nekik a pénzt a sok férfi, feltéve, hogy a sok férfinak van szórni való pénze. Külföldön jobban keresnek, mert több a gazdag perverz, akik szeretik ezt nézni. És egyébként ha nem teszed szét a lábad meg nem hagyod, hogy hozzád nyúljanak, tényleg kb. annyit tudsz vele keresni, mint egy normális tisztességes munkával, és inkább akkor azt éri meg csinálni szerintem, mint mutogatni magadat.
7/9 anonim válasza:
Nekem az egyik haverom párja ezt csinálja Angliában, kb 3-4000 fontot keres havonta. Azt nem tudom, hogy más szolgáltatás is jár-e ezért, de a haver elmondása szerint nem. Hogy itthon mi a helyzet azt nem tudom.
8/9 anonim válasza:
Nem biztos, hogy hiteles válasz a haverodtól az, hogy "nem csinál semmit, csak táncol".
A haverod nyilván nem ismerné be azt, hogy fél London meghágta a barátnőjét.
9/9 anonim válasza:
Volt barátnőm sztriptíz táncosnő. Nem nyúlhatnak hozzájuk és nincs szex, arra külön lányok vannak. Nagyon jól keresnek a táncosok, és alig kell dolgozni, napi pár órát van ott, és az alatt alig van színpadon, mivel több táncos van. De ezt a munkát a legtöbb lány nem bírja lelkileg. Ő is minden nap hány, mióta itt dolgozik. Gondolj bele, a puncidat 1 méterről nézik idegen férfiak, akik nem biztos hogy szimpik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!