Új munka helyem van 3 hete, de kezdek besavanyodni! Mit tegyek várjak amíg nem jön jobb?
Figyelt kérdés
Nem álmaim munkája,de egy külföldi munka ami elég jól fízet.Minden nap ugyan az van,reggel fél 6-kor felkelek és este 6-kor érek haza.Már most 3 hét után kezden belefásulni,viszont a fizetés az a magyarországi fizu 3-4 szerese.Kemény fizikai munka és más most fáj a térdem és a talpam.Hétfőtők péntekig ez megy,reggel fel kelek,este haza,pl most értem haza és kb 9-10 kor kelek,másnap megint megyek.2012. ápr. 2. 18:50
1/11 anonim válasza:
Mi ez a munka, melyik országban? Engem érdekelne.
2/11 anonim válasza:
Keress jobbat, de amíg nem találsz, ne hagyd ezt ott.
Végülis jobb mint a semmi, nem?
3/11 A kérdező kommentje:
bocsi elírtam,9-10 körül fekszem.
2012. ápr. 2. 18:53
4/11 A kérdező kommentje:
ausztria.itt lakom a határ mellett...reggel felvesznek,kb onnan még 1.5 óra az út,meg 1.5 vissza.1 óra kaja szünet van.végülis a meló az olyan 9-8 óra,de kemény fizikai,már most kivan a lábam
2012. ápr. 2. 18:55
5/11 anonim válasza:
Tarts ki, majd csak találsz jobbat.
6/11 anonim válasza:
Mire gondoltál, amikor jelentkeztél erre a munkára? Ha 3 hét után megunod, akkor mi lesz később? milyen munkát szeretnél? Mi a végzettséged? Van másra lehetőséged? Hány éves vagy?
7/11 A kérdező kommentje:
amúgy pincér és szakács vagyok...ez jelenleg épitkezésen,vésés,fúrás és minden féle meló..bár elég jól fizet.arra gondoltam hogy elötte nem volt munkám 8 hónapig,és arra gondoltam hogy külföldi kezdésenk tökéletes lesz.
2012. ápr. 2. 19:02
8/11 A kérdező kommentje:
ja és persze arra hogy mindent félre tudok tenni,mert céges kocsival hoznak visznek.csak a napi kajámat kell fizetni
2012. ápr. 2. 19:03
9/11 anonim válasza:
Tűzz ki egy időpontot, amig érdemes csinálni, pl. fél év. Ez alatt takaríts meg annyi pénzt, ami elég ahhoz, hogy kitartson, amig találsz jobbat.
10/11 anonim válasza:
Én itt lakom Sopronban és most pont lenne egy hasonló munka amin gondolkozom, de akkor úgy látszik annyira nem éri meg. Amúgy nekem is pincér végzettségem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!