Szerződéses katonaként mennyit lehet keresni? Katonák feleségei is írhatnak!
A férjem gondolkodik azon,hogy "bevonul"!
Nem igazán támogatom ebben,mert úgy tudom még 100ezer körül sem keresnek.Már volt benn jelentkezni,fel is vennék,a jogosítványai miatt,C-E,nem is kellene várnia,ha az orvosi megvan,már másnap akár kezdhetne is,állítólag.Az egyik ismerősünk szerint a sofőr kollégája 110 körül kap.Tudnátok esetleg bővebb infot?Milyen plusz juttatások vannak,ha vannak egyáltalán,
Köszi a válaszaitokat.
"Megnyugtató" a válaszod,de azért köszi.
Jöhetnek még.
Csak az a gond,hogy nem nagyon tudom jobb belátásra bírni.Tetszik neki,meg állami,ez valamilyen szinten biztos állás.Vagy rosszul gondolom?
Na most támogatni akarod benne, vagy lebeszélni róla? Mert a kérdésedben ott van, hogy nem akarod, a kommentedben meg hogy igen....
Mellesleg ezt neki kell eldöntenie. Nem egyszerű "alsóbbrendűnek" lenni. Márpedig nyilván nem mint vezérőrnagy kezd.
Az miatt nem támogatom,mert mi van ha ki kell majd mennie háborús övezetbe?
A fizetés sem tetszik,de az a másodlagos.
Csak ő szeretné ezt.
A fizetés sok mindenen múlik,iskolák, tanfolyamok stb.
Mondjuk érettségivel sofőr beosztást kap egy átlagos helyen , akkor kb 80 ezret fog hazavinni) (megjegyezném egy tíz éves katona sem kap többet ..
Szerintem ma csak annak éri meg , aki vagy rendszeresen külszolgálatokba jár(ott havi 300 felett is lehet keresni), de a általam látottakból kiderül, a kapcsolatok nagy része erre rá is megy!!
Vagy helyben van a laktanya, és napi nyolc órát ki lehet bírni, ami után lehet másodállásban dolgozni..persze ha meg akartok élni..
Amit általában kihagynak a tájékoztatásból:ha pl ittas vezetésen érik(civilben saját autóval) azonnal kirugják!
Ha pl őrségbe osztják, véletlen még otthon elalszik, ügyészségre vihetik,ha őrségben elalszik, telefont találnak nála, vagy pisilésnél leteszi a fegyvert, és észreveszik, ügyészség,..ahol jó esetben kap egy 50- 100 ezres sárga csekket( mert ma már a seregben is szeretik osztogatni)
Persze vannak jobb helyek, és rosszabbak, érdemes utánajárni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!