Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az igényesebbek hol keresnek...

Az igényesebbek hol keresnek maguknak munkát?

Figyelt kérdés

Gondolok itt az olyan emberekre,akik most végeztek el egy jobb presztízsű egyetemet vagy főiskolát például a közgazdászok vagy a műszakisok.

Gondolom ők nem az újságból lesik a lehetőségeket.

Azért kérdezem ezt mert nem tudom hogy szoktak ilyen esetben eljárni.

2012. márc. 29. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Ismerettségi kör?
2012. márc. 29. 20:03
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen tudok olyanról,de mi van ha az nincs?

Ja és a szülők se tudnak betenni jó helyre.

2012. márc. 29. 20:15
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
Azért van az egyetem, hogy legyen. Ha nincsen akkor sajnos megszívtad :(
2012. márc. 30. 01:32
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Most őszintén szolva gyerekek, mit gondoltoka fiatal lányok miért járnak kikenve már közép suliba meg minek csinálnak plasztikai műtétet egyetem alatt ? Szórakozásból van a fészbuk ? Meg a sok erotikus kép fennt ? Nem ! Így fognak ismeretséget ami később eltartja őket, nem viccelek.
2012. márc. 30. 01:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha elvégeztél egy jobb egyetemet, akkor van ismeretégi köröd, aki segíthet munkát találni. Akár az évfolyamtársak, akik tudhatnak róla, ha megüresedett egy pozíció náluk, ami neked jó lenne.
2012. márc. 30. 11:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom körbenézik az összes multi gyakornoki programját, meg profession.hu vagy diplomasallasok.hu
2012. márc. 30. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!