A munkaugyi kozpont mennyi munkanelkulisegelyt ad havonta?
Figyelt kérdés
Eljottem otthonrol, kulfoldre sajnos, pedig otthon volt munkam is,megis idevagytam, most meg persze haza...Szoval otthon az utolso munkahelyemen ket evig dolgoztam, most ha hazamegyek nyilvan az alapjan kaphatok penzt, vagy mi most a rendszer?Persze szeretnek otthon dolgozni, csak nem tudom mennyi idot vesz igenybe a munkakereses, es addig is jol jonne valamifele tamogatas.2012. márc. 28. 14:29
1/1 anonim válasza:
Nos én úgy tudom, (lehet rosszul) hogy meg kell lenni a 365 nap bedolgozottadnak (mint írtad két évig volt munkád ez megvan) s most már 90 napig jár mindenkinek a munkanélküli, az összeget sajnos nem tudom, mert azt ők számolják ki. Utána már nem jár semmi, max az önkormányzathoz mehetsz szociális segélyért mely most úgy tudom 22.800.- ha nincs addig munkád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!