Mennyi eséllyel kaphatok az önkormányzattól segélyt azzal h munkanélküli vagyok és nem találok melót?
Figyelt kérdés
ha kijönnek megnézni hol élek és látják hogy négyen élünk 2 háztartásban ebből három embernek van jövedelme akkor megadják a segélyt vagy elküldenek? itt csak tartozkodási helyként élek , de nem lepukkant házban, ez is számít?2012. márc. 28. 12:39
1/4 anonim válasza:
Ha színes bőrű vagy, nagy eséllyel kaphatsz. Amúgy meg nem sok esély van rá, amennyi munkanélküli van jelen pillanatban.Ha regisztrálva vagy legalább egy évig a munka ügyi központban, az önkormányzat ad egy egyszeri 25.000 Ft körüli összeget. Ennyi.
2/4 anonim válasza:
Volt már munkaviszonyod? Ha nem, nem kapsz segélyt. Ha X évnél kevesebb, akkor sem. Feltételezem, hogy nem dolgoztál még, ha ilyen kérdést teszel fel. Mi lenne, ha munkát keresnél inkább?
3/4 A kérdező kommentje:
nem vagyok színesbőrű, dolgoztam már csak nincs meg az egy évem, így munkanélkülit nem kapok, aktívkorúak ellátására sem vok jogosult. de addig is kéne élni valamiből :(
2012. márc. 28. 12:59
4/4 anonim válasza:
Foglalkozást helyettesítő támogatásra biztos hogy nem vagy jogosult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!