Dolgozik valaki nekik? Kamu, vagy rendesen fizetnek?
2012. márc. 19. 17:31
2/11 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
Már van egy ilyen kérdés, itt nézd meg a válaszokat.
De ezek a távmunkák mind kamuk.
Olyan állásnál, ahol neked kell fizetned, hogy dolgozhass, azok csak átverések. Inkább ne menj bele.
3/11 anonim válasza:
NE hidd el hogy fizetnek az csak ámítás. Különössen akik még tőlled kérnek eleve pénzt hogy kapj munkát!!
4/11 hayabusa válasza:
Én dolgoztam a Távmunka Klubnak pár éve, jó néhány hónapot sajnos,naiv voltam, nem fizettek, sőt még neked kell hogy használhasd a szervert.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Amúgy hihetetlen, hogy a hatóságok képtelenek megfékezni az ilyen típusú csalásokat!
2012. márc. 22. 20:39
6/11 anonim válasza:
Ne bolondozz! Miért lenne hihetetlen? A hatóságok a zsebtolvajlást, a betöréses rablást, a hatalommal való visszaélést, a sikkasztást, a korrupciót, és még kismillió egyéb bűncselekményt sem képesek megfékezni. Sokszor maguk csinálják. Miért pont ezt fékeznék meg? Ha egyáltalán bűncselekmény. (Nem tudom, hogy az-e, nem értek hozzá).
7/11 anonim válasza:
IGEN, valóban a legnagyobb tolvajok/csalók akik biztossak hogy meg sem büntetik őket. Lásd: politikusok, igazgatók, ügyvédek,.....Még ha kezdeményeznének is ellenük valamit van pénzük és mint mondják csak a kutya ugat de a pénz....
8/11 anonim válasza:
Ha xy cégről volt hasonló kérdésem.
és megjelenik a cég képviselője, feljelenthet engem hitelrontásért?
a gyakorikerdesek kiadhatja neki a mail címem?
9/11 A kérdező kommentje:
Szerintem az az érdekük, hogy a hatóságok szemei elöl rejtve maradjanak.
2012. ápr. 3. 21:00
10/11 anonim válasza:
8asnak:
töröld a kérdésed. hogy bizonyítaná be,hogy te vagy az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!