Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Távmunkáról van valakinek...

Távmunkáról van valakinek valami tapasztalata?

Figyelt kérdés
Gondoltunk arra, hogy ki kéne próbálni valami távmunkát (akármit, fordítás, szerelgetés, hasonló). Mindketten teljes munkaidőben dolgozunk, de külön műszakban, így lenne rá időnk. Olvastam, hogy nagyon kell vigyázni vele. Van valakinek tapasztalata valamelyik céggel?
2012. márc. 18. 14:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Én dolgoztam távmunkában. De az nem úgy működött, ahogy az emberek itt hiszik. Felvettek rendesen dolgozni, csak megbeszéltük, hogy otthonról csinálom. Így tök olyan, mint egy normál munka. Ilyet nyugodtan lehet csinálni. De ahol azt írják, hogy borítékolnod kell és akár ennyit meg annyit is kereshetsz vele, az kamu.
2012. márc. 18. 14:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Igazából én mint írtam nem tudnék főmunkában home office-ból dolgozni, mert van hála istennek rendes állásom, amit imádok. Csak gondoltuk jól jönne a mellékes... Valami fordítás, vagy ilyesmire gondoltam. Vagy nem is tudom..
2012. márc. 18. 14:50
 3/4 anonim ***** válasza:
14:43-as: és azt én megkérdezhetem, hogy milyen cégnél volt? Nem konkrétan a cég nevére vagyok kíváncsi, csak a jellegére, hogy hány főt foglalkoztató vállalat, esetleg, multinacionális nagyvállalat, állami intézmény, vagy esetleg valami alapítvány?
2012. ápr. 14. 21:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Persze, ez egy kisvállalkozás volt, 18-20 fővel. Illetve fontos még, hogy fiatal, lazább főnökökkel.

Egy multinál valószínűleg nehezebb dolga van az embernek, mert macerásabb lehet elintézni a dolgot.

2012. ápr. 15. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!