Hogyan alakitsak ki egy olyan céget amivel milliomos lehetek?
Ha ez pár sorban leírható lenne, mindenki azt csinálná. Csak azt tudom megmondani, hol tanulhatod meg:
Kezdj el építeni MLM üzletet, és használd az oktatási rendszerüket. Az ott tanultak segítségével vagy az üzletet építsd fül, vagy a saját vállakozásod. Semmiesetre se valamilyen "nmost indultunk csodatermékeink vannak" üzletet válassz. A régi, évtizedek óta működő rendszereknek viszont kiváló oktatási programjuk van, különben már rég nem léteznének.
Ezenkívül menj el a legközelebbi könyvesboltba, vedd meg, és olvassd el Robert Kiyosaki "Gazdag papa, szegény papa" című könyvét.
Most szerinted, ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor nem lenne már mindenki milliomos??
Meg, ha valaki tudja a "titkát" a dolognak, akkor gondolod, hogy megmondja neked??
Amúgy a "recept" az tényleg egyszerű, csak megvalósítani nem annyira:
- kell egy nagyon magas szintű képzettség (nem feltétlenül jelent egyetemi diplomát, de adott terület tudását igen)
- eredeti ötlet, kreativitás
- alaptőke a megvalósításhoz
- rengeteg munka és kitartás
- szerencse.
hát szerintem is kell egy jó ötlet, pénz az induláshoz kitartás és sok munka.
az iskolai végzettség szerintem nem a legfontosabb.
vannak rá példák hogy 8 általánossal milliomos valaki...
"Mindneki nem lehet milliomos."
Mindenki nem, de bárki lehet! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!