Milyen kölcsönt tudok felvenni! 400. 000ft-ra lenne szükségem, de nem jelzálog és nemis személyi kölcsön?
Folyószámlahitelre gondoltál már? Ha az OTP-nél vezeted a számlád és arra érkezik a fizetésed, akkor igényelheted. A nettó átlagfizetésed maximum háromszorosát adják.
Esetleg áruhitel, ha konkrét dolgot szeretnél venni.
Semmit nemakarok venni hanem sűrgősen szükségem lenne rá, mert külföldre szeretnék menni és rendbe szeretném hozni az anyagi helyzetünket.Max.3 hónapra kellene.
Más alternatívát nem tud valaki?
Szerintem ha nincs semmid, amit felajánlhatnál biztosítékul, akkor senki nem fog neked ennyi pénzt kölcsön adni.
Esetleg végső megoldásként tudnám ajánlani a Provident-et, úgy tudom ők nem nagyon néznek utána a munkahely létezésének. Viszont elképesztően magas kamattal dolgoznak.
Én értem, hogy mit szeretnél, viszont ilyen feltételek mellett nem hiszem, hogy bárki is fog Neked pénzt adni.
Mi fog történni, ha mégsem tudod fizetni a hitelt? A hitelnyujtónak nam túl nagy segítség egy közjegyzői, vagy ügyvédi papír, hiszen azon csak elismered a tartozást. Nekik fedezet kell, hogy az esetleges nem fizetés esetén is vissza tudják szerezni a pénzüket. De ha se fedezet, se munka, akkor erre nem sok esélyük lenne.
Természetesen ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem fogsz fizetni, de a hitelnyújtóknak erre is gondolniuk kell.
Azért remélem sikerrel jársz és valaki hajlandó lesz Neked pénzt kölcsönözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!