Önkéntes munkát szeretnék végezni? Vki tu. Dna nekem segíteni?
Bp.-en szeretnék ami heti 1-2 napot vesz igénybe inkább egy napot és akkor több időt tudnék rászánni. Előre is köszi :)
Lehet rossz kategóriába van, ezer bocs
UI: ha lehet akkor emberekkel szeretnék segíteni nem ilyen állatmenhelyen dolgozni.
De egyébként tényleg kiváncsi vagyok, kiken segítenél a legszívesebben?
A pesti hajléltalanokon, vagy esetleg a BAZ megyei cigánytelepek lakóin?
Megkínzott állatokon, vagy afrikai árvákon?
Mert rengeteg lehetőség van segíteni, biztos mindenki tudna konkrét ötleteket is adni, ha legalább az irányt tudjuk.
állatokon semmiképp :D:P
inkább hajléktalanokon meg beteg gyerekeken.
Zuglóban Vakok Intézetéhez fogok majd sztem elmenni hátha kell az önkéntes munka :) kísérgetni beszélgeti velük :) mivel arra szoktam járni még közel is lenne :D
Igazándiból bármi olyan munka jó lenne ami emberekkel kapcsolatos :)
És hány éves vagy?
A hajléktalanokkal való munkát talán nem ajánlanám, ha túl fiatal vagy, de a Vakok Intézete viszont nagyon jól hangzik.
Ingyen dolgozol, de az önkénteskedés mégis magadnak a leghasznosabb, új dolgokat látsz, ismersz meg, aminek köszönhetően jó irányba értékeled át az életedet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!