Valaki valami infót a Budapesti Cod Hungary kft által szervezett külföldi munkákról?
Hát sajnálom ha valakit megbántottam a cigány kifejezéssel de hát egy cigány faszopó és nem vagyok fajgyűlölő aki meg ilyet ír sosem nyaliztam ??????? Most mi az anyádat csinálsz így akarjátok magatokat fényezni a sok hazugsággal.
Bátya 5 éve melózok németbe ,nektek kéne kis tiszteletet mutatni az emberek iránt ,én szarom a pofádba a Bmw-et nem te az enyémbe attól hogy jó mélyen szopod a faxt még nem vagy raj ,ja a baszott nyelvtudásodtól hiszed magad rafináltnak vagy attól hogy büntedgetsz anyádba és így húzod a lovét?
A sok naiv első munkahelye és azt hiszik ez mekkora jó hely se meleg víz se fűtés erre verheted az arcod és magad köré szedsz pár csicskát fényezzenek titeket aki ebben hisz sok szerencsét :D
Én azt Tudom most Formenza KFT néven futnak.Egy cég, benne van az E-mai címükben de ezt ők is megmondták.
Ezt találtam még róluk: [link]
Amikor beszéltem velük kérdeztem az órabért 5 eurót mondott.De lejön a lakás a szállítást te fizeted. Még valami oktatási költségről is beszélt.Amikor a cég pontos címét kérdeztem azt mondta valahogy így hogy mit érdekel engem.Megkérdeztem a fizetést mennyi Nettó fix kézhez.10-12 órában azért van egy bizonyos határ közötti összeg.Azt mondta attól függ hány órát dolgozok.A lakást nem tudja milyen messze lesz 4 en laknak egy szobában.Az étkezés önköltséges. Cosfeldben lenne a munka. Azonnali munka szerződést ígértek már Pesten.Ezt nem kellett megemlíteni ők mondták.Még nem mondhatok róluk semmit de a mukaszerződést azt mindjárt Pesten megnézem két példányban adja e?Ha Németországban akarná megírni nem Pesten akkor csókolom .A beszélgetés során a hölgy stílusa mindenesetre nyers és azt szűrtem le hogy itt problémák lehetnek. Mindenesetre én azt mondom mobiltelefon a zsebbe szerződés pluszban lefényképez,beszélgetéseket mindenki rögzítse,.Az első beszélgetésnél 8 óráról volt szó abból lett később 10-12 óra.A fontos beszélgetéseket én biztos rögzíteni fogom.Amikor fizetés nap van mindenkinek azt mondom mobil a zsebben és szépen rögzít. Ugyan így mindenki pontosan vezesse hány órát dolgozott napi szinten magának.Lakásnál nálam +50 eurót mondott (kérdezni kelett) a kiutazás 100euró (alapból ő mondta) levonás a bruttó fizubol havi 30 eurót mondott amikor kérdeztem.A saját fizetése 1200-1500 euró körülire mondta és ha jól vettem ki ebből jönnek le dolgok.Amikor másodkor kérdeztem akkor mennyi lesz nekem tisztán havonta Nettó attól függ hány órát dolgozol választ kaptam.5 Eurós órabért mondtak első 8 második alkalommal már10-12 óra munka/nap. Olvastam ilyet hogy volt hogy nem fizették ki az embert meg hogy túlórát nem fizetnek.Írtak valami ilyesmit az interneten mások hogy azt dolgoztatták aki szimpi volt meg hogy annyit dolgoztattak hogy megérje.Erről azt olvastam hogy így a beosztottak röhejesen kerestek.Rákérdezem fix állandó rendszeres e a munka ők azt mondták igen.Rákérdeztem arra is van e olyan hogy pl nem jön árú és napokat nem dolgoztatnak.Azt mondta másodkor napi 10-12 órát kell dolgozni és ez fix minden nap.Amít interneten írtan nem fejtették ki mit takar az annyit dolgoztattak hogy megérje de ez így nem fér össze. Szálláson mosógép,zuhany van azt mondta normális szállások de kés villa étkezőeszközök nincsennek.Én még nem beszélhetek hogy konkrétan mi van egyelőre ennyit mondhatok róluk.Ha ilyen bátrak lennének bárhol hogy nem fizet ki akkor ott mindjárt rá is hivnám a rendőrséget.Plusz ott az Apekhoz hasonló szervezetet Fináncoknak hívják őket is értesíteném pluszban.Ezen kívül ha magyar cég a magyar hatóságokat,apehot is értesíteném .De itt a jó öreg internet ahol a rosszhír de a jó is gyorsan terjed.Szóval ahhoz hogy valakit ne fizessenek normálisan ki már esztelen bátorság kell, főleg ha még magyar cég is egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!