Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Voltatok már munkanélkülin?...

Voltatok már munkanélkülin? Hogy vészelitek át?

Figyelt kérdés
Nekem letelt a munkanélkülim kapom a segélyt. de nagyom kivagyok bukva. Nem tudnak ajánlani melot se nem találok. 17 év után küldtek el a munkahelyemröl . Nagyon nehéz feldolgozni.
2012. márc. 5. 08:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Voltam már hasonló helyzetben, de mindig sikerült valami alkalmi melót találni, nem kellett segélyt kérnem.

Nehéz lehet, de nem szabad belefásulni, jelentkezni kell minden lehetséges helyre, érdeklődni az ismerősöknél, rokonoknál, hátha tudnak valamit, még ha alkalmi is.

Kitartást kívánok!

2012. márc. 5. 08:42
 2/2 anonim válasza:
Hát olykor kiborulva....42 vagyok, államigazgatási diplomával, sehova nem kellettem eddig a 3 hónap alatt. 16 év önkormányzati gyakorlattal...hiába mennék el pénztárosnak is...takarítani, szinte bárhova bármiylen területre. Kb 60-80 állást pályáztam meg. Van 2 kicsi gyerek...
2012. márc. 11. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!