Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek állami kórházba...

Szerintetek állami kórházba felvennének képesítés nélküli ápolónőnek? Van ilyen egyáltalán?

Figyelt kérdés

Anyukám ,meg apukám azt mondja,hogy biztosan keresnek szakképzettség nélkül is ápolónőt.Nekem ez furcsának tűnik,bár gondolom,hogy milyen feladatokat kell megcsinálni egy ápolónőnek és ahhoz,ha bele gondolok,tényleg nem igazán van szükség túl nagy képesítésre.de lehet,hogy én nem gondolom jól...

köszi előre is!

2012. márc. 3. 21:22
 1/6 A kérdező kommentje:
ja azt elfelejtettem írni,hogy csak egy érettségim van,nem mintha az olyan sokat érne,de hátha számít valamit ebben az esetben.
2012. márc. 3. 21:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetsz ápoló képesítés nélkül. Kizárt.
2012. márc. 4. 08:15
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen,közben már itt utána olvastam,hogy más is feltette ezt a kérdést.

Azért köszi,hogy válaszoltál!

2012. márc. 4. 11:56
 4/6 anonim válasza:
Kedves Kérdező!Nem igazán van szüksége túl nagy képesítésre az ápolónak?Akkor miért tanítják szerinted ezt a HIVATÁST emelt szinten 3,főiskolán 4 évig?Kíváncsi lennék,milyen elképzelésed van arról,hogyan-hová kell beadni a különböző injekciókat,infúziókat?Miből ismernéd fel képzettség nélkül a betegségek tüneteit-hogy értesíthesd az orvost,hogyan fognál hozzá egy újraélesztéshez,hogyan csinálnál egy EKG-t,mit készítenél elő egy hascsapoláshoz,gerincvelő punktióhoz,mi alapján osztanád ki a beteg gyógyszereit,hogyan vezetnél fel egy vizelet katétert,vagy egy nasogastricus szondát????Nem kell képzettség???Gondolom szerinted az ápolás jópofizásból,bájolgásból,ténfergésből áll,tévedsz!Végezd el a főiskolát,azután gondolkodj.
2012. márc. 9. 11:27
 5/6 A kérdező kommentje:

Na ide figyelj te kis...:) Ez a te saját szegénységi bizonyítványod,hogy azt képzelted,hogy én arra gondolok,hogy képzettség nélkül akarok beadni injekciót,meg katéterezni????:D Gratulálok magadhoz!

Neked meg azt ajánlom,hogy végezd el az általános iskolát,ha ennyire diószemnyi agyad van és nem tanítottak meg logikusan gondolkodni!

Tudod szokták mondani,hogy "a gyengébbek kedvéért,azért elmondjuk" na mivel te is ebbe a kategóriába tartozol, elmondom neked is:én nyilván valóan csak arra gondoltam,hogy beágyazni,tisztába tenni a beteget ...stb.

de azért te támadjál csak le nyugodtan.

2012. márc. 9. 12:10
 6/6 A kérdező kommentje:

de tudod mit,már bocsánatot is kérek az előző hozzászólásomért,mert hirtelen felindulásból írtam.

Félre érthető volt a kérdésem,valószínű én nem fogalmaztam jól.

2012. márc. 9. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!