Szerintetek állami kórházba felvennének képesítés nélküli ápolónőnek? Van ilyen egyáltalán?
Anyukám ,meg apukám azt mondja,hogy biztosan keresnek szakképzettség nélkül is ápolónőt.Nekem ez furcsának tűnik,bár gondolom,hogy milyen feladatokat kell megcsinálni egy ápolónőnek és ahhoz,ha bele gondolok,tényleg nem igazán van szükség túl nagy képesítésre.de lehet,hogy én nem gondolom jól...
köszi előre is!
Igen,közben már itt utána olvastam,hogy más is feltette ezt a kérdést.
Azért köszi,hogy válaszoltál!
Na ide figyelj te kis...:) Ez a te saját szegénységi bizonyítványod,hogy azt képzelted,hogy én arra gondolok,hogy képzettség nélkül akarok beadni injekciót,meg katéterezni????:D Gratulálok magadhoz!
Neked meg azt ajánlom,hogy végezd el az általános iskolát,ha ennyire diószemnyi agyad van és nem tanítottak meg logikusan gondolkodni!
Tudod szokták mondani,hogy "a gyengébbek kedvéért,azért elmondjuk" na mivel te is ebbe a kategóriába tartozol, elmondom neked is:én nyilván valóan csak arra gondoltam,hogy beágyazni,tisztába tenni a beteget ...stb.
de azért te támadjál csak le nyugodtan.
de tudod mit,már bocsánatot is kérek az előző hozzászólásomért,mert hirtelen felindulásból írtam.
Félre érthető volt a kérdésem,valószínű én nem fogalmaztam jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!