Ha egy munkahelyen a főnök bankkártyára küldi a fizetésemet, eldönthetem én, hogy melyik bankot szeretném, vagy azt is a főnök dönti el? Valaki le tudná irni tételesen, hogy %-ban és összegben mennyit vonnak le a fizumból?
Éves kezelési költség, amit havonta vonnak, az mennyi? (ár,%)+ha a bankautomatából leveszek pénzt akkor mennyit vonnak le pluszban alkalmanként(%-ár)? (ha kártyával fizetek vhol azért nem von le a bank semmit, csak ha automatázok... )
számlanyitási költség?
kártyadij? (ezek nem biztos h mind vannak, tájékoztatást szeretnék kérni)
+amit lehagytam irjátok!
Tételesen is irjátok meg+összességében mondjuk minimálbérből mennyit vonnak le összesen!! NAGYON FONTOS VOLNA, KÖSZÖNÖM!
A levonásokat nem tudom, de az összes díj, ami a bankszámlához kötődik az mindig a banktól és a választott csomagtól függ.
Egy bankon belül is van legalább 5 féle, bank is van legalább 5 féle, ez már 25 variáció. Nem megy ezek nélkül a válasz.
A bankot Te választod meg, a főnök oda fogja utalni...
szinte minden banknál van ingyenes számla,ingyenes bankkártyával és ingyenes ATM használattal.
tehát semmit nem vonnak le.
Eldöntheted, melyik bankot választod. Minden banknál vannak olcsó folyószámlák párszáz forintos havi kezelési költséggel. Ha havonta egy összegben veszed fel a fizetésed, az sem kerül szinte semmibe.
Nekem az Erste-nél van Erste Szorgos bankszámlám, annak 239 Ft a havi számlavezetési díja, és havonta valamennyi pénzfelvétel ingyenes kell hogy legyen, mert most direkt megnéztem neked a havi számlakivonatomat, két alkalommal is vettem fel pénzt automatából, de nem számolt fel érte pluszban semmit.
ha nagy cégről van szó, akkor a bankok szoktak ingyenes céges számlanyitást ajánlani.
Én néhány éve átjöttem a K&H-tól, ahol 6-800 Ft volt a havi költségem, nagyon sok.
most cég-ajánlatos számlán vagyok 150-190 körül a számlavezetési díj (de Raiffeisennél van "miért nem 0?!" 0 ft-os számla is. és az egyszeri pénzfeltétel ingyenes.
Érdemes végig menni a bankokon, és érdeklődni.
A számlaszámodat te kell megadnod a főnöknek, hogy oda utaljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!