Valami jó ötletet tudtok adni?
Figyelt kérdés
Hétfőn állásügyben találkozom lesz egy ügynökkel.Az ügynök Angol hölgy akivel angolul kell kommunikálnom...Sajnos nem a legjobb az angolom,de ha tudom,hogy kb.mit kérdezhet, fel tudnék készülni rá.Olyanokat szeretnék megkérdezni akik elsősorban külföldön dolgoznak,és voltak már hasonló állásügyben külföldön.Jó lenne tudni,hogy ilyenkor miket szoktak kérdezni,és mit kezdjek a zavarommal...Nagyon lámpalázas típus vagyok,és nemhogy angolul de még magyarul sem tudok beszélni ha ideges,és feszült vagyok...Mit tehetnék ilyenkor?2009. jún. 6. 23:06
1/5 anonim válasza:
A lámpalzra tudo tanácsot adni, az angolra sajna nem, de remélem ez is hasznos lesz. Csináld meg agykontrollal. Nem kell hozzá tanfolyamot sem elvégezni. Programozd be magadnak már most kezdheted, hogy minden rendben fog menni, nyugodt leszel. Jó sokszor mondogasd magadban, képzeld is el a szitut.
2/5 anonim válasza:
Az életedről, a munkádról és a terveidről (leginkább a munkával kapcsolatban) fog kérdezni.
Na meg a cégről sem árt, ha tudsz pár szót.
3/5 anonim válasza:
Nézd át a jobs és a family témát valamelyik angol könyvből, esetlek a free time-t is:) nem vicc, sokat segíthet
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat!
2009. jún. 7. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!