Mennyit keres egy póker dealer?
Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 13:22
1/5 anonim válasza:
Ha kezdő 1000 / 1500 óránként, illetve ha cash game-t oszt, akkor a helytől függően kap (hat) jattot, ami az övé, illetve %-ot az asztalból (rakeből)
2/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy óránként 1000 Ft + a jaht
3/5 anonim válasza:
Rosszul fizetett állás. Az USÁ-ban pl. nem kapnak fizetést a legnagyobb kaszinókban, műszak végén az alkalmazottak összedobják a kapott borravalót, s elosztják egyenlően, más nincs. Havi 2 ezer dollár jön ki a legjobb helyeken.
5/5 anonim válasza:
lol 2 éves kérdés:d
engem is érdekel ez a dolog de az nem igaz hogy nem kapnak fizetést szerintem,amúgy meg vegasban több 10 -ezer dolláros potok vannak,akkor abbol pár százalék is rengeteg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!