Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyek azok a munkahelyek,...

Melyek azok a munkahelyek, ahol nem kell érintkezni emberekkel?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsi, hogy egyáltalán vannak-e olyan munkahelyek, ahol nem vagyunk emberek közelében, s ha igen, akkor melyek ezek a szakmák. Légyszíves, ha tudtok soroljatok fel néhány ilyet! Előre is köszi! :)

26/N

2012. febr. 23. 11:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyet keresek. :) (Bocs, hogy nem tudtam válaszolni.)
2012. febr. 23. 11:44
 2/13 tetro ***** válasza:
100%
toronydaru kezelő
2012. febr. 23. 11:54
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Olyan, ahol egyáltalán nem kell érintkezni senkivel, nem létezik, hiszen a megbízód/munkaadód minden esetben ember lesz, vele pedig egyeztetned kell. Ha csak az a lényeg, hogy a mindennapi munkavégzés során ne emberek közt legyél, akkor eleve szóba jöhet minden, amit otthonról, önállóan tudsz végezni (fordítás, könyvelés, webdesign stb.).
2012. febr. 23. 12:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Online póker játékos
2012. febr. 23. 12:37
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Libapásztor
2012. febr. 23. 12:46
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A bérgyilkosnak például előny, ha keveset van emberek közelében.
2012. febr. 23. 12:59
 7/13 A kérdező kommentje:

1. válaszolónak: Akkor egy cipőben járunk, azért köszi! :)

2. v-nak: Vicces, csaj vagyok, sajna ezt nem választhatom, de ha pasi lennék, megfontolnám! :P

3. válaszadónak: Ez igaz, bár ezekhez sajnos nem értek.

4. v-nak: Poénos, de a szerencsejátékokat nem kedvelem. :D

5. v-nak: Ja, jó ötlet, akkor még eszembe jutott erről a juhász is, tökjó dolga lehet, manapság akár viheti magával a laptopját is, s a bárányok mellett akár még netezhet is, már ha ott van hálózat kiépítve, s van esetleg térerő is a tanyavilágban, jó lenne, csak nem találtam olyat, aki ilyesmit keres... ;-))

2012. febr. 23. 13:00
 8/13 A kérdező kommentje:
12:59-es: Hahahahahaha! :D ;Đ
2012. febr. 23. 13:00
 9/13 tetro ***** válasza:
100%
otthonról webcam előtt maszturbálás lányként
2012. febr. 23. 13:29
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért keresel ilyen munkát?

Amúgy a póker nem szerencsejáték. Nagy a variancia ezért sok versenyt le kell tolni hogy kijöjjön a tudás (és a szerencsefaktor háttérbe szoruljon).

Persze nem könnyű megtanulni jól játszani azért aki ebből él annak ez a fő foglalkozása M.o-on.

2012. febr. 23. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!