Melyek azok a munkahelyek, ahol nem kell érintkezni emberekkel?
Arra vagyok kíváncsi, hogy egyáltalán vannak-e olyan munkahelyek, ahol nem vagyunk emberek közelében, s ha igen, akkor melyek ezek a szakmák. Légyszíves, ha tudtok soroljatok fel néhány ilyet! Előre is köszi! :)
26/N
1. válaszolónak: Akkor egy cipőben járunk, azért köszi! :)
2. v-nak: Vicces, csaj vagyok, sajna ezt nem választhatom, de ha pasi lennék, megfontolnám! :P
3. válaszadónak: Ez igaz, bár ezekhez sajnos nem értek.
4. v-nak: Poénos, de a szerencsejátékokat nem kedvelem. :D
5. v-nak: Ja, jó ötlet, akkor még eszembe jutott erről a juhász is, tökjó dolga lehet, manapság akár viheti magával a laptopját is, s a bárányok mellett akár még netezhet is, már ha ott van hálózat kiépítve, s van esetleg térerő is a tanyavilágban, jó lenne, csak nem találtam olyat, aki ilyesmit keres... ;-))
Miért keresel ilyen munkát?
Amúgy a póker nem szerencsejáték. Nagy a variancia ezért sok versenyt le kell tolni hogy kijöjjön a tudás (és a szerencsefaktor háttérbe szoruljon).
Persze nem könnyű megtanulni jól játszani azért aki ebből él annak ez a fő foglalkozása M.o-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!