Van itt olyan aki még nem kapta meg a bérpótló juttatást? Mit tegyek?
Nincs állandó lakhelyem a lakcímkártyámon csak tartózkodási helyem, ezért a fővárosi önkormányzat küldi (nem utalja, postán küldi a lakhelyemre) a bérpótló juttatást, ami eddig aktív korúak ellátása volt. Januárban semmit nem kaptam, vártam, február elején elmentem a lakóhelyemen az önkormányzatra, ott azt mondták eddig senkinek sem küldték aki ilyen módon kapja a pénzt. Azt mondták várjak még, a számítógép szerint továbbra is kapnom kell, papírt is kaptam, hogy jogosult vagyok rá, tehát meg kell kapnom, csak Pest nem sieti el a dolgokat....
Van itt olyan aki szintén Pestről kapja a juttatást és még nem kapta meg vagy aki megkapta? Mit tehetek ha a lakhelyemen azt mondják semmit nem tudnak tenni, ezt Pest intézi, blablabla?
Teljesen kétségbe vagyok esve, nem tudok aludni, mert ez az egyetlen bevételem és most a barátnőm tart el akinek szintén nincs még munkája csak a szülei segítenek...
Valaki tudja hová forduljak, hogy végre megkapjam a pénzt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!