Mi a véleményetek a Rébusz Iskolaszövetkezetről?
egy fos.
én régen dolgoztam náluk.
a tájékoztatás hiányos volt, engem szúrtak le hogy miért nem jelentkezem le, aztán lejelentkeztem mindig és a hüle pitsa megint bezsólt, h hát miért őt hívogatom a főnököt kéne... hát bazze azért őt hívtam mert ő hívott egyszer h le kéne mindig jelentkeznem, de a csökött irodista agyával azt nem mondta h nem neki, hanem a főnökének...
nah akkor a másik.
az adminisztráció is egy kbszott nagy nulla.
a melóból való kilépéskor belémkötöttek h nem jelentkeztem ki múlthéten... nah akkor már kibszottul elegem volt belőlük és szépen nyugodtan ültem és mondtam a fickónak egy pillanat és bemutatom a híváslistámat, aztán komótosan előrenyújtottam neki a telefont a hívással...
akkor voltak még olyan hibák h felhívott megint az irodista hülye pitsa h másnap máshova kéne mennem és én oda is mentem, aztán ott meg 2-en voltunk. fura is volt. ezért is engem akart leszúrni a főnök, de megmondtam neki h előző nap hívott az irodista blödsége, hogy nem tudnék-e máshova menni a szokásos helyett én meg mondtam neki h okés.
ha neten jelentkezel sose hívnak fel.
és az oldalon levő telefonszámukat egyszer sem értem el őket.
az irodában ahogy elnéztem kirakatbaba buta ribik vannak. tuti h csak azért vannak ott h a főnök megdöntögesse őket, mert egyébként olyan inkompetens blöd banda az egész, hogy hihetetlen xD
jah munka viszont legalább van...
Elegem van belőlük, több mint 1 hónapja van szerződésem és nem képesek hívni. De a pólót azért megvetették velem...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!