Több állásajánlatnál mindegyikre beadnátok?
Bocsi, ha rébuszokban fogok beszélni, de érthető lesz szerintem. Az egyik multi több állást meghirdetett. Az "A" állásra nagy eséllyel adhatnám be, de valószínűleg nem is kapnék kiemelten magas fizetést... A "B" és a "C" állások a leírás alapján ugyanabba a kategóriába tartoznak, nagy felelősséggel, elvárt x év releváns tapasztalattal, és valószínűleg magas fizetéssel... Nem mondom, hogy megfelelnék a B és C állások elvárásainak, de nagy szerencsével az önéletrajzom alapján talán behívnának a B és a C interjúra is, ott meg ki tudja, milyen kedvükben lesznek, még akár fel is vehetnek. Úgy voltam eddig vele, hogy mindenhová érdemes beadni, mert nagy vesztenivalója nincs az embernek egy önéletrajz elküldésével...
Most azonban egy picit tanácstalan vagyok. Ha elküldöm az önéletrajzom az A, B illetve C álláshirdetésekre is ugyanannál a cégnél... azt fogják gondolni, hogy nem tudom, mit akarok dolgozni, stb. stb., szóval rossz fényt vet rám, és még a nagy eséllyel megpályázandó "A" állás is elúszik.
Ti hogy csinálnátok?
Hát tényleg nehéz kérdés.
ha van telefonszám egyszerüen hívd fel a HR-t és ha kell mutatkozz be fals néven. és mond el hogy a B C állásra jelentkezel, de ha nem jön össze akkor szivesen jelentkeznél az A-ra is így nem tudodo hova add be. Szerintem tuti adnak felvilágosítást. nem muszáj rendes néven bejelentkezned.
hressel beszelnek, elmondanam, hogy isszonyuan tetszik a ceg, az a allas tokeletes nekem, erdeklodnek van e lehetoseg elorelepesre, kicsivel tobb felelosseggel, onalobb munkavegzessel, stb..
ha a hr-es javasolja, hogy nevezzek a b-cre is, megtennem, kulonben marad az a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!