Milyen diákmunkát ajánlotok?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok, szeretnék diákmunkát vállalni. Lehetőleg olyan kéne, ahol emberekkel kell foglalkozni, beszélgetni. Mit tudnátok ajánlani? Nem feltétlenül kell nagyon jól fizetnie, csupán emberekkel szeretnék foglalkozni. Azért a mekit azt kihagynám..:D2012. febr. 19. 20:17
1/4 A kérdező kommentje:
még annyi, hogy debreceni vagyok
2012. febr. 19. 20:20
2/4 anonim válasza:
Biztosan vannak olyan diákokkal foglalkozó munkaközvetítő szövegségek, akik részmunkaidőben foglalkoztatnak Debrecenben. Mivel ott az egyetem, így szinte 1000% .
Lehetnél kommunikátor, ügynök, vagy reklámoznod kell a telefonon valami terméket, lelkisegély szolgálaton is simán. Ezek azért jók, mert ha részmunkaidőben dolgozol, nem kell napi szinten eljárnod, csak mikor a szükség úgy hozza (ez már részletkérdés) és mellette még tanulhatsz is.
Szociális otthonokban, idősek otthonába is biztosan keeresnek kisegítőket, de előbb inkább egy közvetítőt kellene mindenképpen felkeresned. Neten is találsz! Sok sikert! :)
3/4 anonim válasza:
Én is debreceni vagyok, és elég sok diákszövetkezetnél jártam már (schönherz, joker, diákpont, campus work) de sajnos szinte mindenhol a gyári munkák a jellemzők (dohánygyár, műanyaggyár, konzervgyár meg ezeken kívül a Cora). Ha néha van 1-2 jó lehetőség arra 100an jelentkeznek és abból választanak 5öt kb. Nagyon nehéz jó diákmunkát találni, max akkor lehet ha vannak ismerőseid itt-ott és beajánlanak.
4/4 anonim válasza:
Legyél telefonos operátor. Itt emberekkel foglalkozhatsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!