Van valamilyen másodállásod?
Figyelt kérdés
Légyszi írjátok meg, hogy alapból milyen területen dolgoztok és az mellet még hol tudtok. Előre is köszönöm a válaszokat!2012. febr. 15. 00:01
2/8 anonim válasza:
Most én is munkanélküli vagyok sajna, de azelőtt recepciós voltam és három helyen is takarítottam másodállásban de szép lassan mind megszűnt.
3/8 anonim válasza:
Főállásban honlapokat készítek kisvállalkozóknak.
Másodállást is a géphez szereztem. Egy külföldi cégnek adok fel hirdetéseket. Ezért valamivel több, mint 40 ezret kapok havonta.
Harmadállást én adtam magamnak. :) Sportfogadásból még havi 50-60 ezer tisztán össze szokott jönni.
4/8 anonim válasza:
főállásom van, emellett pedig 2 családnál vigyázok gyerkőcökre. Ebből kb. havonta 30.000 ft jön össze. A főállásomba keresek 100.000 ft-ot.
5/8 kapo1588 válasza:
utolsó előttitől kérdezném hogy milyen stratégiával szedsz ki 50et sportfogadásból? magam is űzöm és mindig kiváncsivá tesz ki milyen szempont szerint fogad. Köszönöm válaszod, akár privátba is! köszi
6/8 anonim válasza:
Rendben. Küldtem a választ privátban, mert ez a téma már nem kötődik szorosan ehhez a kérdéshez.
7/8 anonim válasza:
Egy "cégnél" golgozom zöldség/gyömülcspucolás, válogatás 2 műszakban emellett minimális időráfordításos passzívjövedelmem van a weboldalamból. Arányok 1:1,8hoz
8/8 anonim válasza:
Sajnos nincs munkám. Se fő, se mellék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!